home design

Άργος: Ημερίδα με θέμα τους 6 προγραμματικούς άξονες του ΣΥΡΙΖΑ

Ως κεντρικοί εισηγητές θα παρευρίσκονται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Διονύσης Τεμπονέρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας καλεί τους τοπικούς φορείς, τις παραγωγικές δυνάμεις, τους εκπροσώπους της κοινωνίας και όλους τους πολίτες σε μια ανοιχτή διαβούλευση- ημερίδα με επίκεντρο τις προγραμματικές θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος. Ως κεντρικοί εισηγητές θα παρευρίσκονται ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και ο Διονύσης Τεμπονέρας, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.

Στόχος της ημερίδας που πραγματοποιεί η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας είναι να αναλυθούν οι προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος, να καταδειχθεί η σχέση τους με τις ανάγκες της κοινωνίας και να εκκινηθεί μια ανοιχτή αλληλεπίδραση με τον κόσμο της παραγωγής, της εργασίας και της νεολαίας.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας:

«Η αδιαμεσολάβητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, η επικοινωνία των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και η διαβούλευση με στόχο την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την μείωση των εισοδημάτων αλλά και την ανάδειξη της αναπτυξιακής προοπτικής κάθε περιοχής, αποτελεί κομβικό στοιχείο της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Θέλουμε την κοινωνία αρωγό για το επόμενο βήμα για την Ελλάδα και τον τόπο μας για αυτό και καλούμε ανοιχτά κάθε πολίτη της Αργολίδας και κάθε φορέα που άπτεται της οικονομικής, κοινωνικής, συνδικαλιστικής και κινηματικής δραστηριότητας της περιοχής».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version