home design 800x400

Μαθητές από το Πρότυπο ΕΠΑΛ Άργους εκπαιδεύτηκαν στο Ναύπλιο με την ομάδα Beforelight

Οι μαθητές συμμετείχαν σε δίωρο εργαστήριο δημιουργίας φωτιστικής εγκατάστασης.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, 17 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους, του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και του Τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού, συμμετείχαν σε δίωρο εργαστήριο δημιουργίας φωτιστικής εγκατάστασης, στο Ναύπλιο.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο Fougaro Art Center με την καθοδήγηση μελών της ομάδας Beforelight. Η ομάδα παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο έχουν εργαστεί έως τώρα καθώς και την ιδέα πίσω από τη νέα φωτιστική τους εγκατάσταση πάνω στην οποία δούλεψαν τα παιδιά.

Βιωματική γνώση και εργαστηριακή άσκηση

Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους, με την παρότρυνση και τη στήριξη του Διευθυντή κου Νικόλαου Τσιπιανίτη, ο οποίος προωθεί κάθε καινοτόμα διδακτική προσέγγιση, πραγματοποίησε τη δράση αυτή ενισχύοντας την ομαδοσυνεργατική μάθηση, την βιωματική γνώση και την εργαστηριακή άσκηση, αρχές που υπηρετούν τα νέα προγράμματα σπουδών των Π.ΕΠΑ.Λ..

Τα παιδιά, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, γνώρισαν φωτιστικές εγκαταστάσεις, εικαστικές  παρεμβάσεις και υποστηρίχθηκαν στη δημιουργία των φωτιστικών από την ομάδα Beforelight.

Συνοδοί καθηγητές – Υπεύθυνοι της διδακτικής επίσκεψης ήταν οι Σωτηροπούλου Βασιλική,  Αθανασίου Παρασκευή, Ιωαννίδης Παναγιώτης, Ντελής Γεώργιος.

Σχόλια

Exit mobile version