home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κακιά Σκάλα

Τί ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός»
Αυτοκίνητα κίνηση

Προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε όλες τις λωρίδες στο ρεύμα για Αθήνα στην Κακιά Σκάλα γίνονται από το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου 2022, έπειτα από την κατολίσθηση που οδήγησε στην πτώση βράχων στο οδόστρωμα, με ειδικούς από την Ελβετία να καταφθάνουν σήμερα στην Ελλάδα. Με ανοιχτή μόνο τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα για Αθήνα, η «Ολυμπία Οδός» προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται και το χρονοδιάγραμμα για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Έτσι, η μεσαία λωρίδα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, ενώ πριν τις γιορτές θα ανοίξει πλήρως ο δρόμος, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο λόγω βροχοπτώσεων ή σεισμικών δονήσεων, όπως συνέβη τις τελευταίες μέρες. Η απομάκρυνση των βράχων από το οδόστρωμα έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, πρέπει να γίνει αποκατάσταση στους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας, ενώ πρέπει να κατασκευαστούν και φράχτες σε ψηλότερα σημεία.

Μάλιστα, υπογραμμίστηκε ότι οι φράχτες στο σημείο που έγινε η κατολίσθηση είναι από παλαιότερες εργολαβίες, εκτός της δικαιοδοσίας της «Ολυμπίας Οδού», η οποία για να παρέμβει θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια από το Δημόσιο, ώστε να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες εργασίες.

Πηγή: kathimerini.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis