home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Το Βασιλικό Διάταγμα του 1959 και τα «καρφιά» της ΟΕΒΕ Αργολίδας

«Ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε να επαναφέρουμε Βασιλικό Διάταγμα του 1959», λένε οι εμποροβιοτέχνες για την επίσημη αργία της 30ης Νοεμβρίου
Παλαμήδειος Άθλος Ναύπλιο

Δεν βρίσκει σύμφωνη την ΟΕΒΕ Αργολίδας η επαναφορά του Βασιλικού Διατάγματος του 1959 σύμφωνα με το οποίο καθιερώνεται η 30η Νοεμβρίου -ημέρα της Άλωσης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου- ως Τοπική Εθνική Γιορτή και επίσημη αργία για το Ναύπλιο.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ρίχνει τα …«καρφιά» της προς τον Δήμο Ναυπλιέων, υπογραμμίζοντας πως ποτέ δεν κλήθηκε σε διάλογο για να καταθέσει θέσεις και προτάσεις, όπως θα έκανε, εφόσον είχε κληθεί.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΕΒΕ Αργολίδας:

«Με έκπληξη διαβάσαμε ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο επανέφερε Βασιλικό Διάταγμα του 1959 τοπικής αργίας για την 30η Νοεμβρίου.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ποτέ δεν κλήθηκε σε διάλογο για να καταθέσει θέσεις και προτάσεις αλλά ούτε και οι φορείς που εκπροσωπεί.

Άλλωστε ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε να επαναφέρουμε Βασιλικό Διάταγμα του 1959.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας όποτε έχει κληθεί σε διάλογο έχει καταθέσει θέσεις και προτάσεις».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis