home design 800x400

Οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου δίνουν ραντεβού στην Αργολίδα

Κάλεσμα Δαμούλου για την Πελοπόννησος Expo 2022.

Ραντεβού στην Αργολίδα έχουν δώσει οι επιχειρηματίες της Πελοποννήσου, καθώς από 16 έως 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η «Πελοπόννησος Expo». Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται μετά από δύο χρόνια εξαιτίας των περιορισμών της πανδημίας, έρχεται σε μια κρίσιμη οικονομική συγκυρία και ως εκ τούτου η επιτυχία της έχει ιδιαίτερη σημασία για την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα στην έκθεση θα συμμετέχουν περί τους 140 εκθέτες, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, συναυλίες, σεμινάρια, ημερίδες κλπ.Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο «Φραγκίστα» που βρίσκεται στο 4ο χλμ. του δρόμου Άργους – Ναυπλίου

Για τους στόχους της έκθεσης, αλλά και τη σημασία της για την οικονομία της Πελοποννήσου μίλησε στο messiniapress ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Φώτης Δαμούλος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δαμούλου:

«Σε μία δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα και την οικονομία, τα Επιμελητήρια της Γεωγραφικής Περιφέρειας Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στη διοργάνωση της 5ης Περιφερειακής Ένθεσης «Πελοπόννησος EXPO» που θα γίνει φέτος στην Αργολίδα.

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και ύστερα από δύο και πλέον χρόνια απουσίας επιστρέφει δυναμικά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να συμμετέχουν ως εκθέτες, προωθώντας και προβάλλοντας τα προϊόντα τους και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Πρόκειται για κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που αναδεικνύει, προβάλλει και προωθεί την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια, τη συνεργασία και την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Η «Πελοπόννησος EXPO 2022» αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφορά για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, φιλοξενώντας επιχειρήσεις από όλους τους παραγωγικούς τομείς της Περιφέρειας όπως του αγροτοδιατροφικού τομέα, εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας, παραγωγικών κλάδων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιχειρήσεων τουριστική φυσιογνωμίας, οι οποίοι συνθέτουν το επιχειρηματικό προφίλ της Πελοποννήσου.

Ο Αγροτοδιατροφικός τομέας θα βρίσκεται στο επίκεντρο με σκοπό την προώθηση, προβολή και ανάδειξη των «θησαυρών» της Πελοποννησιακής γης, ενώ ταυτόχρονα ξεχωριστή θέση θα έχει ο τουριστικός τομέας μιας και η συνεχώς αυξανόμενη βιομηχανία του Τουρισμού συμβάλλει θετικά στην οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Σκοπός μας οι εκθέτες να λάβουν τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω δημιουργίας νέων επαφών και συναντήσεων, καθώς και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών και παράλληλα οι επισκέπτες να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου και να επιλέξουν βέλτιστες τεχνικές και οικονομικές λύσεις τόσο για την καθημερινότητά τους όσο και για την επιχείρησή τους.

Καλούμαι όλες τις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου να «αγκαλιάσουν» αυτή την προσπάθεια και όλους τους κατοίκους του Μοριά να επισκεφθούν την «Πελοπόννησος EXPO 2022.

Με τη σιγουριά λοιπόν ότι η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει το κορυφαίο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για όλη την Πελοπόννησο, ας δώσουμε «ραντεβού» όλοι από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου στην όμορφη Αργολίδα».

Σχόλια

Exit mobile version