Home design

Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Κορίνθου – Πατρών. Κάηκαν μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου τους (video)

Μία γυναίκα τραυματίας

Δύο νεκρούς είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο που συνέβη στο 150ό χιλιόμετρο στην Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Ακράτας. Οι δύο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο όχημά τους, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί, ενώ η τρίτη επιβαίνουσα του οχήματος τραυματίστηκε.

Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν ένα βανάκι που μετέφερε πάγο και οδηγούσε ένας 20χρονος ανετράπη με αποτέλεσμα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν πίσω του να συγκρουστούν μεταξύ τους, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν να πέσουν πάνω στο όχημα. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος οδηγός του ενός οχήματος έκοψε ταχύτητα, ωστόσο ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο του 40χρονου.

Το αυτοκίνητο του 73χρονου έπιασε κατευθείαν φωτιά, με τον ίδιο και την 72χρονη σύζυγό του να εγκλωβίζονται και να βρίσκουν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο όχημα. Τραυματισμένη είναι η 50χρονη κόρη τους που επέβαινε στο όχημα μαζί με τους γονείς της. Στο βίντεο του flamis.gr διακρίνεται το ένα από τα οχήματα του τραγικού τροχαίου.

Σχόλια

Exit mobile version