home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: 2ος Ορεινός Αγώνας Όρους Φαρμακά σε μία μαγευτική διαδρομή με κέρασμα τοπικά εδέσματα

Τι είπε ο Μαντζούνης για τα έργα στον Φαραμακά
2ος Ορεινός Αγώνας Όρους Φαρμακά (2)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους συμμετέχοντες ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο 2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Φαρμακά που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλη Βρύση Φαρμακά, η Τ.Κ. Γυμνού, η Π.Ε. Αργολίδας, η ΚΕΔΑΜ Δήμου Άργους – Μυκηνών και οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας.

Η εκκίνηση έγινε από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνό Αργολίδας στις 9:30 το πρωί με την διαδρομή σε μια πανέμορφη και καταπράσινη φύση τους όρους Φαρμακά.

Τι είπε ο Μαντζούνης για τα έργα στον Φαραμακά

Τον αγώνα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, οι οποίοι έκαναν και απονομές μεταλλίων.

Ο κ. Μαντζούνης αναφέρθηκε στο έργο που εκτελεί η Περιφέρεια από το Γυμνό στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά που βρίσκεται στην μέση των εργασιών και υποσχέθηκε πως του χρόνου που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο, η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από τις κατασκηνώσεις, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γυμνού Ε. Όψιμο για την άψογη διοργάνωση.

Το κέρασμα στους δρομείς

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε βραστή γίδα και τοπικά εδέσματα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου και κρασί, προσφορά του οινοποιείου “Όψιμος”.

Την υγειονομική κάλυψη του αγώνα είχε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας.

Photos: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis