home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΛακωνίαΤαξίδιαFeatured

Ένας Αρχάγγελος στη Λακωνία για όσους θέλουν να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα

Κρυμμένος σε έναν ορμίσκο, ιδανικός προορισμός στους λάτρεις της ηρεμίας και των εξορμήσεων

Κρυμμένος σε έναν ορμίσκο, ιδανικός προορισμός στους λάτρεις της ηρεμίας. Ο Αρχάγγελος Λακωνίας είναι ένα πανέμορφο, γραφικό ψαροχώρι με φυσικές ομορφιές που ανήκει στους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας και βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Λακωνικού κόλπου αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο για όσους θέλουν να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα. 

Μόλις 20 χλμ. από την Νεάπολη και 30 χλμ. από την Μονεμβασιάιδανικό μέρος για ξέγνοιαστες διακοπές, κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα σε απάνεμα λιμανάκια και ερημικές αμμουδιές με καταγάλανα νερά.

Κολύμπι με χρυσαφένιες παραλίες

Την παράσταση κλέβει η μεγάλη «χρυσαφένια» αμμουδιά της Χαρακιάς, με μήκος που ξεπερνά τα 3 χιλιόμετρα που βρίσκεται πολύ κοντά στον Αρχάγγελο.

Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε στις παραλίες Πυλάς, Πούντα, Άγιο Γεώργιο, Μαραθιά και Παναρίτη.

Βίντεο: Alex Varvakis

Ο Αρχάγγελος ως ορμητήριο

Κοντά στον  Αρχάγγελο αξίζει να επισκεφθείτε την Πλύτρα με τη βυθισμένη από το 375 μ.Χ. πολιτεία και το Παλαιόκαστρο με την θέα στην κορυφή του βράχου που κόβει την ανάσα.

Αποτελεί ορμητήριο για τους σκαφάτους αλλά και όσους θέλουν να απολαύσουν κοντινές εκδρομές με το αυτοκίνητό τους στα σπήλαια του Διρού, το Μυστρά, τη Μονεμβασιά, την Ελαφόνησο, τη Νεάπολη, το Σπήλαιο Άγιος Ανδρέας στην Καστανιά και τα Κύθηρα. Για τα Κύθηρα και την Ελαφόνησο εκτελούνται καθημερινά τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι της Νεάπολης, για την Ελαφόνησο από την Πούντα στα Βιγκλάφια.

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα) με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στην χαμηλή περίοδο. Πολύ καλή εξυπηρέτηση σε ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button