home design 800x400

Φρίκη στην Κόρινθο: ήθελε να την ρίξει από τον Ισθμό – Συνελήφθη ο 33χρονος που βίασε και ξυλοκόπησε τη σύζυγό (video)

Την είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν

Στη σύλληψη του 33χρονου Αλβανού που απήγαγε, ξυλοκόπησε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Κορινθία προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές. Ο 33χρονος φαίνεται πως ανάγκασε την εν διαστάσει σύζυγό του να τον ακολουθήσει ενώ στη συνέχεια την ξυλοκόπησε, την οδήγησε στην Κρύα Βρύση, ερημική τοποθεσία πλησίον του Ισθμού, όπου την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της. Εκεί τη βίασε και προσπάθησε να της κάψει με αναπτήρα τα μαλλιά, ενώ στη συνέχεια τη μετέφερε στο πατρικό του, στην Κόρινθο, όπου τη βίασε ξανά. Η 28χρονη, κατάφερε να φύγει από το σπίτι και να απευθυνθεί στις Αστυνομικές Αρχές.

https://www.youtube.com/watch?v=rfN679BSnkU

Η ίδια δήλωσε πως ο 33χρονος την απειλούσε ότι θα την ρίξει από τον Ισθμό, ενώ κατά τη διάρκεια της κακοποίησης που υπέστη στο σπίτι του πίστευε ότι θα τη σκότωνε. Μάλιστα, ο 33χρονος φαίνεται να της είπε ότι σκόπευε να τη χτυπήσει λίγες μέρες αργότερα, ώστε να μην μπορέσει η γυναίκα να παρευρεθεί στη βάφτισή του ενός παιδιού τους. Μετά από ώρες ο 33χρονος άφησε την 28χρονη να φύγει από το σπίτι του. Σε άθλια κατάσταση κατάφερε να φύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία και τη συνήγορό της.

Οι Αστυνομικές Αρχές είχαν ήδη κινητοποιηθεί, καθώς φίλη της 28χρονης που ήταν παρούσα στη συνάντηση του ζευγαριού ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό. Ωστόσο, η σύλληψή του έγινε μετά την καταγγελία της 28χρονης, με τον 33χρονο να απολογείται στον εισαγγελέα και να κρίνεται προφυλακιστέος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, δεν ήταν η πρώτη φορά που η 28χρονη, μητέρα δύο παιδιών, είχε δεχτεί τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές από τον πατέρα των παιδιών της. Ωστόσο, η 28χρονη ισχυρίζεται πως δεν είχε το σθένος να τον καταγγείλει, καθώς φοβόταν για το τι θα έλεγαν στα παιδιά τους.

Σχόλια

Exit mobile version