home design

Η Ραφαέλλα – Αγάπη από την Τρίπολη και ο James Bond

Ραφαέλλα - Αγάπη Πετροπούλου: Η Τριπολιτσιώτισσα υπεύθυνη marketing του Οίκου Christie's στη δημοπρασία για τα 60 χρόνια του James Bond

Τι σχέση μπορεί έχει ο James Bond με την Τρίπολη; Μια λαμπερή φιλανθρωπική δημοπρασία έλαβε χώρα την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο και συγκέντρωσε τα βλέμματα όλου του κόσμου πάνω της. Τα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν, «ανήκαν» στον πιο γοητευτικό κατάσκοπο όλων των εποχών, τον James Bond, που φέτος συμπληρώνει 60 ολόκληρα χρόνια. Η θρυλική Aston Martin από την ταινία «No time to die», το αβγό σε στυλ Φαμπερζέ, δημιουργία του Οίκου Swarovski από το φιλμ «Oktapussy», τα γκάτζετ του Q, κοστούμια, φορέματα των λαμπερών κοριτσιών του γοητευτικού πράκτορα βγήκαν στο σφυρί, με σκοπό τα χρήματα να διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Αυτό το μοναδικό event, και τα αντικείμενα της δημοπρασίας, πέρασαν από τα άξια χέρια της Ραφαέλλας – Αγάπης Πετροπούλου, της υπεύθυνης marketing Ιδιωτικών και Εμβληματικών Συλλογών του οίκου Christie’s, η οποία μεγάλωσε στην Τρίπολη και έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό.

Όπως είπε στο hellas.postsen.com: «Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Τρίπολη. Αποφοίτησα από το πρώτο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και έπειτα σπούδασα Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η μητέρα μου ήταν, και είναι ακόμα βέβαια, πολύ υποστηρικτική στο να επισκεπτόμαστε εικαστικές εκθέσεις, μουσεία και να ταξιδεύουμε για να “ανοίγει το μυαλό μας” όπως θα έλεγε και η ίδια».

Η σχέση της με την Τρίπολη

«Προσπαθώ να έρχομαι αρκετά συχνά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Τρίπολη γιατί εκεί είναι η οικογένειά μου και μερικοί καλοί παιδικοί μου φίλοι. Ευτυχώς πλέον μπορώ να εργάζομαι και εξ αποστάσεως για κάποια διαστήματα και αυτό μου επιτρέπει να περνάω μεγαλύτερα διαστήματα με τους δικούς μου ανθρώπους, μιας και λείπω από τη Τρίπολη από το 2009», αναφέρει σχετικά με τον τόπο καταγωγής της.

Φέρνοντας στο φως την ιστορία πολύτιμων αντικειμένων

«Η δική μου δουλειά είναι να φέρνω στο φως την ιστορία του κάθε αντικειμένου και να προβάλλω την ιστορία του με το κατάλληλο τρόπο στο σωστό αγοραστικό και γεωγραφικό κοινό μέσα από τη στρατηγική μάρκετινγκ. Η δουλειά μου είναι πολύ δημιουργική καθώς αναλαμβάνω τις φωτογραφίσεις των αντικειμένων ή των συλλογών και το branding της κάθε δημοπρασίας», σημειώνει, μεταξύ άλλων.

«Έχοντας ήδη δουλέψει στην Αμερική και στην Ευρώπη, εύχομαι στο μέλλον να καταφέρω να δουλέψω για μια καινούργια ήπειρο και να συνεχίσω να μαθαίνω και να βλέπω όμορφα πράγματα (κατά την ευχή της μαμάς μου)», καταλήγει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version