home design 800x400

Η τραγική ιστορία του νεκρού μοντέλου από τους Αγίους Θεοδώρους (Video)

Η δύσκολη ζωή που είχε η γυναίκα τα τελευταία χρόνια

Τραγική φαίνεται πως είναι η ιστορία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Τη γυναίκα εντόπισε νεκρή η οικιακή βοηθός της, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα σενάρια, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ή της εγκληματικής ενέργειας.

Πληροφορίες από το loutrakiblog φέρνουν στο φως τη δύσκολη ζωή που είχε η γυναίκα τα τελευταία χρόνια. Αν και στο παρελθόν εργαζόταν ως μοντέλο, με συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές, η ζωή της σημαδεύτηκε από μεγάλες απώλειες που άφησαν ανεξίτηλα χαραγμένα τραύματα στη γυναίκα.

Πριν από αρκετά χρόνια ο αδερφός της γυναίκας είχε βρεθεί νεκρός ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία.

Πριν μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, ενώ πριν λίγες μέρες πέθανε και ο παππούς της. Οι απώλειες αυτές, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στην Αθήνα, φαίνεται ότι έφεραν τη γυναίκα σε ακόμα δυσκολότερη θέση. Οι γνωστοί της κάνουν λόγο για μία γυναίκα με ευαισθησίες που δεν φαινόταν να μπορεί να αντέξει τόσα χτυπήματα από τη μοίρα, ενώ τον τελευταίο καιρό απέφευγε ακόμα και τις επαφές με άτομα του στενού της περιβάλλοντος.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, στις 13:30, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στους Αγίους Θεοδώρους.

Σχόλια

Exit mobile version