home design 800x400

Τραγωδία: Δύο νεκροί σε τροχαίο με φλεγόμενο ταξί και δύο ΙΧ στην Αθηνών – Κορίνθου

Η αρχή έγινε με ταξί να τυλίγεται στις φλόγες και να μπαίνει δεξιά. Ένα από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσε, σταμάτησε για βοήθεια. Το αμέσως επόμενο όμως δεν πρόλαβε να σταματήσει, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το δυστύχημα

Απίστευτη τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, με σύγκρουση δύο οχημάτων και το θάνατο των οδηγών. Όλα συνέβησαν όταν ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες, κινούμενο στο 82ο χιλιόμετρο της Εθνικής, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο οδηγός του ταξί κινήθηκε στη ΛΕΑ, όπου και ακινητοποίησε το όχημα, ώστε να αποβιβαστούν όλοι οι επιβαίνοντες.

Όχημα που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση μείωσε ταχύτητα με σκοπό να δει τί συνέβαινε με το φλεγόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν το όχημα που βρισκόταν πίσω από το όχημα που μείωσε ταχύτητα να μην προλάβει να μειώσει την ταχύτητά του εγκαίρως. Το όχημα καρφώθηκε στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, με συνέπεια τον ακαριαίο θάνατο των οδηγών και των δύο οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περιπολικά και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο όπως φαίνονται στο βίντεο που κοινοποίησε ο Κωνσταντίνος Φλαμής.

Σχόλια

Exit mobile version