home design 800x400

Ναύπλιο: Στα άκρα Γκόνης – Καχριμάνης για ένα … ποταμάκι και μια διαρροή νερού

Αντιπαράθεση για τη διαρροή του κεντρικού αγωγού

Στα άκρα έχει φέρει Γκόνη και Καχριμάνη ένα… ποταμάκι που προκάλεσε μια διαρροή νερού. Η διαρροή του κεντρικού αγωγού δίπλα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου έχει προκαλέσει την αντιπαράθεση του δημοτικού συμβούλου, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ.

Ο κ. Γκόνης με καυστικό ύφος καταγγέλλει τη ΔΕΥΑΝ για την καθυστέρηση επισκευής της διαρροής, κάνοντας λόγο για «τεχνητό ποταμάκι»,  “συγχαίροντας” μάλιστα τους ιθύνοντες. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του, συνοδευόμενη από φωτογραφίες του σημείου: «Ο δήμαρχος με πολύ κόπο κατασκεύασε ένα τεχνητό ποταμάκι δίπλα στην παραλιακή απέναντι από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Πολλά συγχαρητήρια στη ΔΕΥΑΝ και προσωπικά στο πρόεδρο κ. Καχριμάνη που εδώ και ένα χρόνο με μεγάλη προσπάθεια το συντηρεί και το προσέχει. Αυτοί μας εξασφαλίζουν το νερό που πίνουμε και από το περίσσευμα φτιάχνουν και ποταμάκια. Θα συνεχίσετε να τους εμπιστεύεστε;»

Την απάντησή του έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, κ. Καχριμάνης, απευθυνόμενος στον κ. Γκόνη, ο οποίος απέδωσε την καθυστέρηση της επιδιόρθωσης του κεντρικού αγωγού σε πιθανό κίνδυνο διακοπής νερού εν μέσω καλοκαιριού σε όλη την πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα, ενημέρωσε πως από τον Σεπτέμβριο, οπότε και θα μειωθεί η κατανάλωση νερού, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιδιόρθωσης.

Αναλυτικά ο κ. Καχριμάνης ανέφερε: «Αντιπαρέρχομαι τα ειρωνικά “συγχαρητήρια” του Κου Κώστας Γκόνης και τον καλώ να σταθεί στο ύψος της θέσης που τον τοποθέτησαν οι δημότες του Ναυπλίου. Να υπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου Ναυπλιέων και όχι τα κομματικά του καθήκοντα. Ο άνθρωπος που είναι η επιτομή της άρνησης (δεν έχει πει έστω ένα ΝΑΙ στα θέματα του συμβουλίου ). Ο Δημοτικός Σύμβουλος που καταψήφισε όλες τις αναπλάσεις (Αιγίου – Ψαρομαχαλά – Τολό  κ.α) όπως και όλα τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα στα οποία εντάχθηκε ο Δήμος , ο Σύμβουλος που αντιτάχθηκε στα προγράμματα της ΔΕΥΑΝ και αρνείται την δημιουργία εργοστασίου αφαλάτωσης του Αναβάλου μας εγκαλεί και φωτογραφίζει μια διαρροή ενός αγωγού.

Κε Γκώνη για πολλοστή φορά σας λέω ότι η διαρροή στο συγκεκριμένο σημείο είναι ελεγχόμενη . Ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης (σας έχω ήδη πληροφορήσει) δεν μπορούσε να επισκευαστεί εν μέσω καλοκαιριού γιατί μπορεί να μείνει η πόλη από νερό  ολόκληρη ημέρα ή και περισσότερο. Σας έχω ήδη πληροφορήσει ότι από Σεπτέμβριο που θα ελαττωθεί η κατανάλωση και οι δεξαμενές θα κρατούν περισσότερο θα επέμβουμε. Εσείς φυσικά έπρεπε να κάνετε “αντιπολίτευση”…. για να προλάβετε. Όχι, δεν θα σας δώσω ούτε ειρωνικά ‘’συγχαρητήρια’’».

Σχόλια

Exit mobile version