home design

Περήφανος ο Β. Σιδέρης μετά την υπογραφή για τις βελτιώσεις των ποδοσφαιρικών γηπέδων Μυκηνών και Μαλανδρενίου

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 υπεγράφη στην Τρίπολη από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα το σχετικό εργολαβικό συμφωνητικό προϋπολογισμού 360.000€

Μετά τις υπογραφές μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και εργολάβου για τις βελτιώσεις των αγωνιστικών χωρών των Ενωσιακών γηπέδων σε Μυκήνες και Μαλαντρένι, με προϋπολογισμό ύψους 360.000€, ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, αναφέρει πως «είμαστε περήφανοι καθώς βλέπουμε να παίρνουν σάρκα και οστά όσα υποσχεθήκαμε να πράξουμε, αλλά και γιατί το μέλλον του ποδοσφαίρου της Αργολίδας προβλέπεται συναρπαστικό».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

‘’Ακόμη ένα λιθαράκι μπήκε σήμερα για την ουσιαστική αλλαγή και αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου, όπως την έχουμε οραματιστεί από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Ένωσης.

 Έτσι λοιπόν με  τις σημερινές υπογραφές μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και εργολάβου για τις βελτιώσεις των αγωνιστικών χωρών των Ενωσιακών γηπέδων σε Μυκήνες και Μαλαντρένι, ερχόμαστε πιο κοντά στην δημιουργία ακόμη δύο αθλητικών χώρων που θ’ αποτελέσουν πνεύμονα αθλητικής ανάπτυξης στις περιοχές τους, αλλά και γηπέδων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Ένωσής μας, που αποτελεί διαχρονικό στόχο μας.

Είμαστε περήφανοι καθώς βλέπουμε να παίρνουν σάρκα και οστά όσα υποσχεθήκαμε να πράξουμε, αλλά και γιατί το μέλλον του ποδοσφαίρου της Αργολίδας προβλέπεται συναρπαστικό.

Θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε, να οργανώνουμε και να πράττουμε πάντα δίπλα σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ένωσής μας.

Βασίλης Γ. Σιδέρης

Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας’’

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version