home design

Στο Ναύπλιο το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Οκτωβρίου

Με στόχο την ενημέρωση και προετοιμασία για τις εξελίξεις του αύριο στο φαρμακείο, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει, με συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, με κεντρικό θέμα: “Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο”.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Οκτωβρίου, στο Ναύπλιο.

Το Συνέδριο, θα διεξαχθεί µε φυσική παρουσία (δια ζώσης) στο πολιτιστικό κέντρο Fougaro Art Center, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, µε εύκολη πρόσβαση, δωρεάν είσοδο και parking.

Τη διοργάνωση και επικοινωνία του Συνεδρίου, έχουν αναλάβει η Χαραμή ΑΕ και το Pharmacy management και επικοινωνία, με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία τους στον χώρο των συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων, που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Σκοπός του Συνεδρίου, είναι η ενημέρωση των Φαρμακοποιών και των Βοηθών Φαρμακείου σχετικά με νέες καινοτομίες και προσεγγίσεις, που θα αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες προς τους ασθενείς/πελάτες υπηρεσίες, αλλά και θα αναδείξουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δορυφορικές ομιλίες εταιρειών, καθώς και ειδικό σεμινάριο για τους Βοηθούς Φαρμακείου.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης, Φαρμακοποιοί και Βοηθοί Φαρμακείων απ’ όλη την Πελοπόννησο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version