home design 800x400

Γ. Γκιόλας: Σημαντική η έκθεση στο Πόρτο Χέλι για την προώθηση των τοπικών προϊόντων

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα εύστοχη και προωθητική τη διοργάνωση παρόμοιων εκθέσεων

Το βράδυ της Τετάρτης (24/8) έγιναν στο Πόρτο Χέλι τα εγκαίνια της Έκθεσης «Όψεις και γεύσεις» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ερμιονίδας και της Κοινότητας Πορτοχελίου.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Γκιόλας αναφέρθηκε στην πρωταρχική σημασία της πρωτογενούς παραγωγής και ειδικότερα του αγροτοδιατροφικού τομέα και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για τη χώρα μας, την Πελοπόννησο και οπωσδήποτε για την Αργολίδα.

Χαρακτήρισε δε ως ιδιαίτερα εύστοχη και προωθητική τη διοργάνωση παρόμοιων εκθέσεων και ασφαλώς και αυτής στο Πορτοχέλι της Ερμιονίδας που δίνει την ευκαιρία και κίνητρο για τους τοπικούς παραγωγούς, μεταποιητές και μικροεπιχειρηματίες να βελτιώσουν, αναδείξουν και προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Για το λόγο αυτό συνεχάρη τους διοργανωτές και κυρίως το Επιμελητήριο, αλλά και τους συμμετέχοντες και συμπράττοντες φορείς που προαναφέρθηκαν, οι οποίοι διοργάνωσαν την 9η έκθεση, με αρκετούς εκθέτες και παράλληλες δράσεις που την εμπλουτίζουν.

Σχόλια

Exit mobile version