home design 800x400

Παρακολουθήσεις: Έχει εξαφανιστεί ο Γιάννης Ανδριανός και σιωπαίνει – Παραμένει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η Κεφαλογιάννη

Τελευταία δημόσια δήλωση του βουλευτή Αργολίδας: «Η Παναγία μας να φυλάει την πατρίδα μας και κάθε οικογένεια»

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον. Τα παραπάνω σημειώνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, με σχετικό tweet που ανάρτησε. Από την πλευρά του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάνης Ανδριανός, που επίσης είναι μέλος της Επιτροπής έχει εξαφανιστεί, με τελευταία δημόσια δήλωσή του αυτή για τον 15αύγουστο: «Η Παναγία μας να φυλάει την πατρίδα μας και κάθε οικογένεια»

Η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη έρχεται την ώρα που δημοσιεύματα στο διαδίκτυο θέλουν τον πρωθυπουργό να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης των προερχόμενων από τη Νέα Δημοκρατία, μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Στην παρούσα περίοδο στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, από τη Νέα Δημοκρατία είναι και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ενώ συμπληρώνεται από τους: Αθανάσιο Μπούρα, Κώστα Καραγκούνη, Σταύρο Κελέτση, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ανδρέα Κουτσούμπα, Γιάννη Λαμπρόπουλο, Ευριπίδη Στυλιανίδη, Κώστα Τζαβάρα και Γιάννη Τραγάκη.

Βουλευτές όπως ο Κώστας Τζαβάρας έδειξαν ήδη τις προθέσεις τους με αυστηρότατες δηλώσεις που ζητούν «να σταθεί ο πρωθυπουργός στο ύψος των περιστάσεων».

Αντίθετα ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός έχει σιωπήσει για το σοβαρό θέμα των υποκλοπών, με τελευταία δημόσια δήλωσή του, μέσω facebook αυτήν για τον 15αύγουστο: «Η Παναγία μας να φυλάει την πατρίδα μας και κάθε οικογένεια! Χρόνια πολλά με υγεία…».

Eίχε προηγηθεί η εμφάνισή του με τη Λίνα Μενδώνη στην Ερμιονίδα όταν επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του Kilada Hills. Έκτοτε, ο Γιάννης Ανδριανός έχει αποφύγει να σχολιάσει ο,τιδήποτε.

Σχόλια

Exit mobile version