Home design
home design

Ηλεία: Ανήλικος μαχαίρωσε 19χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στην Κουρούτα

Δράστης και θύμα είναι κάτοικοι χωριών του δήμου Πηνειού – Ποια είναι η κατηγορία σε βάρος του 17χρονου.
Ατρόμητη υπάλληλος έτρεψε τον ληστή σε φυγή στην Πάτρα

Ένας 17χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης για το αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην Κουρούτα Αμαλιάδας.

Μετά τις χθεσινές προσαγωγές από το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, που έφτασαν τις δέκα και ύστερα από την κατάθεση του 19χρονου θύματος, συνελήφθη 17χρονος μαθητής λυκείου, κάτοικος χωριού του δήμου Πηνειού.

Ο 17χρονος κατηγορείται για την επίθεση με μαχαίρι και η αρχική κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, μετατράπηκε σε βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο 19χρονος που αρχικά νοσηλεύτηκε στο Γ.Ν. Πύργου, μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, καθώς είναι οπλίτης που υπηρετεί στη στρατιωτική του θητεία.

Τι λέει η αστυνομία για το περιστατικό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ‘Ηλιδας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος σύμφωνα με καταγγελία άνδρα, στις 11-8-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τραυμάτισε με μαχαίρι τον τελευταίο στον θώρακα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis