home design

Γιορτή Εμπορίου στην Τρίπολη: Ανοιχτά μαγαζιά μέχρι τα μεσάνυχτα. Μουσική με ‘’Μέλισσες’’ και Dj’s

Στις 30 και 31 Αυγούστου 2022 μεγάλες εκπτώσεις και δώρα περιμένουν τους καταναλωτές

H Γιορτή Εμπορίου στην Τρίπολη θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα, την Τρίτη 30/8/2022 καθώς στην πόλη θα υπάρχουν Dj’s που θα παίζουν μουσική, ενώ τα μαγαζιά έχουν οργανώσει ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και μεγάλες προσφορές για τον κόσμο.

Την Τετάρτη 31/8/20202 θα τραγουδήσουν οι ‘’Μέλισσες’’ με σκοπό την προσέλκυση κόσμου και επισκεπτών, στην πλατεία Πετρινού.

Θα υπάρξουν και  παράλληλες δράσεις, με τους προσκόπους και την ΠΑΕ Αστέρας.

Για το λόγο αυτό, σήμερα 08/08/2022, οργανώθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμο Τρίπολης και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης.

Συνέντευξη τύπου για την Γιορτή Εμπορίου

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, είπε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος αποφάσισε να οργανώσει μία γιορτή εμπορίου, ζητήθηκε η αρωγή του Δήμου Τρίπολης και με μεγάλη χαρά θα συμμετέχουν. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, που δεν μπόρεσαν να γίνουν εκδηλώσεις και δράσεις τέτοιου τύπου, θα επανέλθουν  δυναμικά, ύστερα από το Street Food Festival και τις άλλες εκδηλώσεις που ακολούθησαν ως σήμερα.

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου μίλησαν ο Πρόεδρος Θέμης Ζούζουλας και ο Α’ Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρης Μπιλιώνης οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη για τη σημαντική στήριξη αυτής της γιορτής. Παρούσα στη συνέντευξη ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ελένη Καρούντζου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version