home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το απόλυτο ορμητήριο για χαλαρές διακοπές στη Μεσσηνία με την εξαιρετική παραλία

Οι Χράνοι είναι ιδανικός προορισμός για χαλαρές διακοπές. Η ησυχία και η ομορφιά του τοπίου είναι δύο από τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής
Χράνοι Μεσσηνίας (2)

Οι Χράνοι είναι ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό, κοντά στην Καλαμάτα και απέναντι απο την Στούπα. Είναι ιδανικός προορισμός για χαλαρές διακοπές όλο τον χρόνο με μία εξαιρετική παραλία, με καλές παροχές και επιλογές. Ο ήλιος και η καθαρή θάλασσα, χαρίζονται απλόχερα στον επισκέπτη που σίγουρα θα ικανοποιηθεί από την φιλόξενη ατμόσφαιρα του τόπου και των ανθρώπων του. Η ησυχία και η ομορφιά του τοπίου είναι δύο από τα χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Το σημείο αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το απόλυτο ορμητήριο για διακοπές στη Μεσσηνία. Απολαύστε κοντινές εκδρομές σε Κορώνη, Πύλο, Μεθώνη, Φοινικούντα, Πεταλίδι Πολυλίμνιο, Καλαμάτα και ανακαλύψτε τα Ενετικά κάστρα και τον αρχαιολογικό χώρο Μεσσήνης. Καθόλου άσχημα!

Καλή ευκαιρία και για μία μονοήμερη απόδραση στη Μεσσηνιακή Μάνη, με την Καρδαμύλη να απέχει 73 χλμ. από τους Χράνους.

Χράνοι Μεσσηνίας (1)

Η πολυσύχναστη παραλία και οι κοντινοί …θησαυροί

Η παραλία στους Χράνους βρίσκεται πάνω στο δρόμο, και αποτελείται από μικρό βότσαλο έξω και άμμο μέσα. Πάνω από την παραλία βρίσκονται αναψυκτήρια και για αυτό το λόγο συγκεντρώνει αρκετό κόσμο το καλοκαίρι

Προίκα και πλούτος του τόπου, οι ελαιώνες, οι καθαρές αμμουδιές, οι αρχαιότητες και μοναδικής ομορφιάς δάση, φαράγγια, ποτάμια και παραδοσιακά χωριουδάκια υπόσχονται να σας ταξιδέψουν στον θρυλικό Ταύγετο που κυριαρχεί στο ανατολικό τμήμα του νομού Μεσσηνίας και χωρίζει τη Λακωνία από αυτόν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis