home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αναρριχητές παρέα με την οικογένεια για αξέχαστες εξορμήσεις στη νότια Πελοπόννησο

Το Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο στη Λακωνία και το συγκριτικό του πλεονέκτημα.
Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο (5)

Το Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο, βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Αγίου Νικολάου Δημοτική Ενότητα Βοιών του δήμου Μονεμβασιάς και παρέχει τη δυνατότητα για συνδυασμό οικογενειακών διακοπών και αναρρίχησης.

Το συγκεκριμένο Πάρκο προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στους αναρριχητές. Το γεγονός ότι περιβάλλεται από τα τόσο ενδιαφέροντα σημεία για επίσκεψη στη Μονεμβασιά, τη Νεάπολη Βοιών αλλά και το χωριό τον Άγιο Νικόλαο Βοιών το οποίο θεωρεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα του πάρκου.

Για την περιοχή χαρακτηρίζεται για την ηρεμία της, που δείχνει να είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που διαχέεται, δίνοντάς της έτσι μια μοναδική ιδιαιτερότητα.

Όσον αφορά στην απόσταση από το αεροδρόμιο της Αθήνας, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας μπροστά στα πλεονεκτήματα του πάρκου για την κοινότητα των αναρριχητών.

Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο (3)

Ο περιβάλλοντας χώρος του πάρκου του Ζόμπολου και οι πολλές δραστηριότητες που επιτρέπει να αναπτυχθούν είναι σημαντικός παράγοντας που μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μελών των οικογενειών των αναρριχητών σε αυτά τα ταξίδια, ώστε να συνδυαστούν με οικογενειακές διακοπές.

Κοντά στο αναρριχητικό πάρκο βρίσκεται το Γεωπάρκο της παράλιας ζώνης του Αγίου Νικολάου, μία απόκοσμη «έρημος» με μυστηριώδεις κυκλώπειους βράχους, καθώς και το περίφημο απολιθωμένο φοινικόδασος, μοναδικό στην Ευρώπη με ηλικία 3.000.000 ετών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis