home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρκαδία

Από την Τρίπολη ήταν ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στη λαχαναγορά του Ρέντη

Βρέθηκε με περασμένα δεματικά καλωδίων στο λαιμό

Ένα θρίλερ, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουλίου στη λαχαναγορά του Ρέντη, όταν ανακαλύφθηκε μέσα στην καμπίνα ενός φορτηγού, σταθμευμένου στο πάρκινγκ της οδού Κένεντι, το πτώμα του 47χρονου οδηγού του, που είχε καταγωγή από την Τρίπολη.

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε στις 11.15 το πρωί στην καμπίνα της νταλίκας, έχοντας δεματικά καλωδίων (tie wrap) περασμένα στο λαιμό και με ξαπλωμένο το κάθισμά του, και προκάλεσε την άμεση επέμβαση κλιμακίου της Ασφάλειας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νταλίκα που οδηγούσε ο 47χρονος από τη Τρίπολη ήταν σταθμευμένη από το βράδυ της Πέμπτης στην Κεντρική Λαχαναγορά, χωρίς να έχει αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας και της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του οδηγού της νταλίκας αποδίδεται σε αυτοχειρία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το πόρισμα θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Σοκαρισμένη είναι και η οικογένεια του 47χρονου από την Τρίπολη καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να οδήγησε τον άνδρα στο απονενοημένο διάβημα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button