home design 800x400

Άργος: Ευχαριστημένοι οι έμποροι από τη συνάντηση στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Οι στοχευμένες δράσεις που θα ακολουθήσουν θα ενταχθούν σε συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων

Ιδιαιτέρως χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση, ανάμεσα στη νέα διοίκηση του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Άργους και του Επιμελητηρίου Αργολίδας, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 6 Ιουλίου στο Άργος, με τους εμπόρους να δηλώνουν ευχαριστημένοι από τα όσα ειπώθηκαν στις επαφές.

Παρόντες οι πρόεδροι των δύο φορέων Αναστασία Τζίμου και Φώτης Δαμούλος, συνεπικουρούμενοι από μέλη των δύο διοικήσεων.

Ο Ε.Ε.Σ. Άργους παρουσίασε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης, ανέλυσε τις αιτίες και πρότεινε λύσεις.

«Η πολύ καλά ενημερωμένη και καταρτισμένη διοίκηση του Επιμελητηρίου, απέδειξε πόσο μέσα στην τοπική κοινωνία βρίσκεται, αφού υπήρξε ομόφωνη παραδοχή των προβλημάτων αλλά και αποδοχή των προτάσεων για στήριξη και ενδυνάμωσης της τοπικής αγοράς», αναφέρει ο εμπορικός σύλλογος Άργους, σχολιάζοντας τις επαφές που προηγήθηκαν.

Οι στοχευμένες δράσεις που θα ακολουθήσουν θα ενταχθούν σε συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων, αφού μόνο από κοινού μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι δύσκολες συνθήκες της εποχής.

Τέλος οι έμποροι του Άργους απευθύνουν ευχαριστίες τους ανθρώπους του Επιμελητηρίου για τη φιλοξενία και για τη συνεχή στήριξη που τους παρέχουν.

Σχόλια

Exit mobile version