home design

9o Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» (Πρόγραμμα)

Η εκδήλωση της έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 9μμ, θα γίνει με ελεύθερη είσοδο, η επίσημη έναρξη του 9oυ Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» στο Θέατρο ARTίκι στο Κρανίδι.

 Το 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που διοργανώνει ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας κάθε καλοκαίρι με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, φέτος θα διεξαχθεί από την 1η Ιουλίου έως τις 11 Σεπτεμβρίου, με πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση της έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουλίου με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος & Τροιζηνίας και το Δήμο Ερμιονίδας και περιλαμβάνει ομιλία με θέμα «Επιστήμη & Θεολογία» από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδίτη π. Νεκτάριο Δαρδανό, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και μουσικό σκέλος, με τίτλο «Βυζαντινοί  Ύμνοι – Μικρασιατικά άσματα”, από τη Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως “Ο Άγιος Νεκτάριος”, με Χοράρχη το Μουσικοδιδάσκαλο, Πρωτοψάλτη και Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, κ. Δημήτριο Καλομοίρη. Συμμετέχει η Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ερμιονίδας.

Το Πρόγραμμα

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει 5 διακεκριμένες παραστάσεις:

Ανανεώνοντας και φέτος το καλοκαίρι το ετήσιο ραντεβού του με το αρχαίο δράμα, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την, όγδοη κατά σειρά, παραγωγή του, μια πρωτότυπη σκηνική σύνθεση βασισμένη σε αποσπάσματα έργων της αρχαίας τραγωδίας, που έχουν ως σημείο αναφοράς τις γυναίκες που «ανατρέπουν» τη μοίρα τους, ή «ανατρέπονται» από αυτή.

Και τα δύο έργα του Θεατρικού μας Ομίλου αναμένεται να προσελκύσουν ευρύ κοινό, καθώς, όλο και περισσότερο, η τοπική κοινωνία και οι επισκέπτες της περιοχής που μας πλαισιώνουν, ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στην άρτια δουλειά των μελών του Ομίλου, αναγνωρίζοντας έμπρακτα το μεράκι, τη δημιουργικότητα και το ταλέντο που χαρακτηρίζει όλες του τις παραγωγές.

Kρατήσεις & Πληροφορίες: 698 698 2224
Γενική Είσοδος: 10€

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version