home design 800x400
home design 1170Χ320

Hollywood το Άργος –  Γερμανοί έκαναν στούντιο όλη την πόλη (Video, Pics)

Γυρίσματα ταινίας που αφορά στην ιστορία του απλού πολίτη που πρέπει να υποταχθεί σε όλα, στην γραφειοκρατία, στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα, και στην πολιτική
Γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στο Άργος (1)

Σε κινηματογραφικό στούντιο έχει μετατραπεί την Παρασκευή το Άργος, με τα γυρίσματα που βρίσκονται σε εξέλιξη να έχουν μετατρέψει την πόλη σε Hollywood.

Το κέντρο του Άργους έχει γίνει ένα τεράστιο κινηματογραφικό πλατό, με τους ντόπιους να παρακολουθούν άναυδοι τα γυρίσματα της γερμανικής σειράς δράσης Autobahn. Η κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου, μπροστά από το παλαιό δημαρχείο αποτελεί για τους παραγωγούς της σειράς ένα φυσικό σκηνικό.

Η εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ταινιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Avaton Films έχει αναλάβει τα γυρίσματα της γερμανικής σειράς δράσης Autobahn.

Εκτός από την Πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους θα γυριστούν σκηνές και στο αντλιοστάσιο στην παραλία Ανάβαλου.

Γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στο Άργος (2)

Το AUTOBAHN είναι ένα μακροπρόθεσμο ντοκιμαντέρ πορτρέτο της Γερμανίας, και αφορά στην ιστορία του απλού πολίτη που πρέπει να υποταχθεί σε όλα, στην γραφειοκρατία, στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα που καθυστερούν, και στην πολιτική. Μα, πάνω απ’ όλα πρόκειται για μια ταινία που αφορά στην καθημερινότητα και στην κανονική ζωή ενός ανθρώπου.

Προβολή για το Άργος

Είναι μια προβολή για τον τόπο μας, δηλώνει ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, προσθέτοντας ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα δείξουν αυτή την ταινία. Το Άργος έχει ανοίξει τα φτερά του, συμπληρώνει ο δήμαρχος, ενώ αναφέρεται και στην εξωστρέφεια του δήμου.

Για τα γυρίσματα της Γερμανικής σειράς στο Άργος μίλησε ο εκπρόσωπος της Avaton Films.

Από το πρωί της Παρασκευής στο Άργος έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήματα της οδού Β. Σοφίας από την διασταύρωση με την οδό Κοραή, της οδού Β. Κων/νου από τη διασταύρωση με την οδό Κορίνθου έως το τέρμα της οδού και της οδού Κορίνθου από τη διασταύρωση με την οδό Αγγελή Μπόμπου έως τη διασταύρωση με την οδό Β. Κων/νου.

Γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στο Άργος (3)
Γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας στο Άργος (4)

Το Άργος έχοντας μετατραπεί σε Hollywood για μια μέρα έχει ενθουσιάσει πολλούς που άφησαν τις δουλειές τους και παρακολουθούν τα γυρίσματα της Γερμανικής σειράς, με τους συντελεστές της παραγωγής και τους ηθοποιούς να έχουν κάνει άνω κάτω την πόλη, και με τους ντόπιους να το απολαμβάνουν.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis