home design 800x400

Αργολίδα: Στον πάγο η σήραγγα της Στέρνας για μία εβδομάδα – Τι αλλάζει από Δευτέρα

Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν λόγω εργασιών στην περιοχή της σήραγγας.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ανακοινώνεται, ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την εταιρεία που διαχειρίζεται τον δρόμο, στην περιοχή της σήραγγας Στέρνας.

Οι ρυθμίσεις αυτές, περιλαμβάνουν το τμήμα, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 132,0 και 133,0 (σήραγγα Στέρνας και από τις δύο κατευθύνσεις) και ειδικότερα:

  • Από τη Δευτέρα 23.5.2022, έως και την Κυριακή 29.5.2022, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα μετατεθεί σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοιχτή οδό (εκτός σήραγγας).
  • Από τη Δευτέρα 23.5.2022 έως και την Πέμπτη 26.5.2022, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα μετατεθεί στο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Αθήνα (Στέρνα-Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Σχόλια

Exit mobile version