home design

Γέμισε παιδικά χαμόγελα το Ναύπλιο – Στο πικ τους οι σχολικές εκδρομές (Εικόνες)

Ο πιο must προορισμός για τους μαθητές - Σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, παγωτατζίδικα, καφετέριες και φάστ φουντ πήραν φωτιά.

Ως ένας από τους αγαπημένους μαθητικούς προορισμούς έχει καθιερωθεί το Ναύπλιο, και αυτό γιατί συνδυάζει ιστορικότητα, ασφάλεια, φθηνές τιμές, εύκολο έλεγχο των μαθητών από τους καθηγητές αφού η κίνησή τους περιορίζεται κατά κύριο λόγο στην παλιά πόλη, και άνετα μπορεί να συνδυαστεί με εκπαιδευτικές επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους των Μυκηνών, της Επιδαύρου, αλλά και στο Παλαμήδι. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η πόλη κατακλύστηκε πάλι από σχολιαρόπαιδα, κάθε ηλικίας, γεμίζοντας παιδικά χαμόγελα.

Εκτός από τους καθηγητές, και πολλά τουριστικά γραφεία το προτείνουν ως προορισμό για σχολικές εκδρομές λόγω προσβασιμότητας και χαμηλού κόστους.

Έτσι για ακόμα μια φορά το λιμάνι γέμισε με παρκαρισμένα πούλμαν από τα οποία ξεχύθηκαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης εκατοντάδες μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Οι μεγάλοι κερδισμένοι από τις σχολικές εκδρομές

Σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, παγωτατζίδικα, καφετέριες και φάστ φουντ πήραν φωτιά, όντας οι μεγάλοι κερδισμένοι από τις σχολικές εκδρομές. Θα τυλίγουν σουβλάκια μέχρι και στον ύπνο τους…

Φυσικά τα παιδιά δεν είναι οι πελάτες που θα κάνουν τη μεγάλη κατανάλωση κατ’ άτομο, όμως το πλήθος είναι τόσο μεγάλο και η οικονομική ανάσα για τις επιχειρήσεις, κυρίως στην εστίαση, είναι σημαντικότατη. Ειδικά αν αναλογιστούμε τι συνέβη τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω των περιορισμών που προκάλεσε ο κορωνοϊός, με την συνεπακόλουθη αφαίμαξη για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Γεμάτο ζωή Ναύπλιο

Αυτές τις μέρες οι σχολικές εκδρομές είναι στο πικ τους, όμως προς τα τέλη του μήνα θα αρχίσουν να περιορίζονται στις μικρότερες ηλικίες, καθώς Γυμνάσια και Λύκεια ξεκινούν προαγωγικές εξετάσεις, ενώ αρχές Ιουνίου αρχίζουν και οι Πανελλαδικές.

Δείτε εικόνες από το γεμάτο ζωή Ναύπλιο την Πέμπτη το μεσημέρι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version