home design 800x400

Η Εθνική ενόπλων στην Ευαγγελίστρια – Τρίποντα για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ναύπλιο

Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Μικτής Ομάδας Ναυπλίου έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο

Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων και Μικτής Ομάδας Ναυπλίου έγινε σήμερα 18 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, και συγκεκριμένα προσφέρθηκαν στο Συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης τα μέλη της Εθνικής Ενόπλων επισκέφθηκαν τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας, στο Ναύπλιο, όπου τους υποδέχθηκε και τους ξενάγησε ο π. Ελευθέριος Μίχος.

Η δήλωση Κωστούρου

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τον αγώνα, σημείωσε:

«Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ναυπλίου το αθλητικό ιδεώδες, το ευ αγωνίζεσθαι και η αξία της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο ενώθηκαν σε ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ για την ενίσχυση του θεάρεστου έργου του Ι.Ν της Ευαγγελίστριας. Το Συσσίτιο του Ναού προσφέρει γεύματα αγάπης σε απόρους συμπολίτες μας 365 μέρες το χρόνο και η συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία είναι εξαιρετική και πολύτιμη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλοξενούμενους μας συμμετέχοντες στον αγώνα οι οποίοι αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Τάκη Πετρόπουλου και του Παπά Λευτέρη και στους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης. Τέτοιες πράξεις αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο είναι πολύ σημαντικές σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε».

Σχόλια

Exit mobile version