home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τα βρήκαν έμποροι και Κωστούρος για τον Μαραθώνιο – Δηλώσεις Βερδελή

Δόθηκαν εξηγήσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής του αθλητικού event. Τι άλλο συζητήθηκε
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου συνάντηση με δήμαρχο

Τα βρήκαν τελικά όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με δηλώσεις στο «anagnostis.org» του προέδρου του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου (ΕΕΣΝ) Κώστα Βερδελή, οι έμποροι της πόλης με το δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο για το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του Μαραθωνίου Ναυπλίου τον Απρίλιο του 2022, στη συνάντηση που είχε χθες, Δευτέρα 9 Μαΐου, ο Σύλλογος με το δήμαρχο.

Η γκρίνια που είχε ξεκινήσει το Φεβρουάριο και οι αιτιάσεις που πρόβαλε ο ΕΕΣΝ για αλλαγή της ημερομηνίας του αθλητικού γεγονότος είχε φανεί πως παρακάμφθηκαν με τη δεύτερη ανακοίνωση του συλλόγου, λίγες ημέρες μετά, με την οποία στήριζε το γεγονός.

Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022 (3)
Φώτο: ΟΕ Μαραθωνίου Ναυπλίου

Παρ’ όλα αυτά, αρκετοί ήταν οι έμποροι της πόλης που εξακολούθησαν να θέλουν εξηγήσεις γιατί ένα τόσο σημαντικό για την πόλη αλλά και για την τοπική αγορά αθλητικό γεγονός επελέγη να πραγματοποιηθεί Κυριακή των Βαΐων, εργάσιμη Κυριακή για τα καταστήματα, που θα είχαν έτσι κι αλλιώς κίνηση λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας, και όχι σε μια νεκρή περίοδο.        

Σύμφωνα με τον κ. Βερδελή, ο Δ. Κωστούρος εξήγησε πως ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία, λόγω του καλανταριού των δρομικών αγώνων πανελλήνια.

Έμποροι Κωστούρος 2
Φωτό: Ε.Ε.Σ.Ν.

Παράλληλα, συζητήθηκε η πάταξη του παρεμπορίου με τον πρόεδρο του ΕΕΣΝ να τονίζει πως ο δήμαρχος της πόλης δεσμεύτηκε να συμβάλει μέσω του θεσμικού του ρόλου στην εξάλειψη του φαινομένου, όπου αυτό εντοπίζεται.   

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης και:

  • Η Καθαριότητα και ο Φωτισμός
  • Το Info Kiosk
  • Η Έκθεση Βιβλίου
  • Η Εμποροπανήγυρη της 25ης Μαρτίου
  • Η αξιολόγηση 1ης  Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων
Έμποροι Κωστούρος 1
Φωτό: Ε.Ε.Σ.Ν.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΕΕΣΝ:

«Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για αλληλοενημέρωση για συνέχιση της επικοινωνίας και συνεργασίας με στόχο την ανάδειξη , την διευθέτηση προβλημάτων , την δραστηριοποίηση και την τόνωση της Εμπορικής Ανάπτυξης και της Επιχειρηματικότητας στην τοπική  αγορά του Ναυπλίου». 

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis