home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ηλεκτροφόρα καλώδια παραμονεύουν

Αν ακουμπήσει κάποιος στις διαλυμένες κολώνες μπορεί να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, που θα μπορούσε να αποβεί ακόμα και θανατηφόρο.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Ηλεκτροφόρα καλώδια παραμονεύουν
Ηλεκτροφόρα καλώδια Ναύπλιο (2)

Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για όσους περαστικούς διαβαίνουν την ανηφόρα προς Ψαρομαχαλά, μετά τα 5 αδέρφια, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, αν ακουμπήσουν κάποια από τις τρεις διαλυμένες κολώνες που βρίσκονται απέναντι από την στοά που βγαίνει στις Μπανιέρες.

Αναγνώστης μας με ηλεκτρικό κατσαβίδι δοκίμασε τις κλέμες στην κολώνα που απεικονίζεται στη φωτογραφία και παρατήρησε πως έχουν ρεύμα.

Από το σημείο αυτό περνά αρκετός κόσμος καθημερινά, διαφόρων ηλικιών και εύκολα γίνεται αντιληπτό πως αν φερειπείν κάποιο παιδάκι ακουμπήσει πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια που παραμονεύουν, μπορεί να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα, που θα μπορούσε να αποβεί ακόμα και θανατηφόρο.

Από τις τρεις κολώνες η μία έχει τις κλέμες με τα καλώδια, η άλλη έχει σπασμένο φωτιστικό και η τρίτη σπασμένο κορμό, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο αυτές οι κολώνες που παρουσιάζουν προβλήματα, καθώς και οι υπόλοιπες που βρίσκονται πλησίον, δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Δεδομένου ότι αυτή την περίοδο στο Ναύπλιο καταφθάνουν καθημερινά πολλές εκδρομές από σχολεία, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και η καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, θα πρέπει οι αρμόδιοι να επιληφθούν γι’ αυτά τα ηλεκτροφόρα καλώδια που παραμονεύουν στην καρδιά της πόλης, πριν να είναι αργά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis