Home design

Αργολίδα: Πώς πυροσβέστες και διασώστες απεγκλώβισαν τον καταπλακωμένο άνδρα (Βίντεο)

Ο Ρομά βρέθηκε μέσα σε σίδερα και μπάζα σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι, έπειτα από κατάρρευση τμήματος της μεταλλικής κατασκευής.

Ανασύρθηκε έπειτα από επιχείρηση πυροσβεστών και διασωστών ο άνδρας που νωρίτερα, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου, είχε βρεθεί καταπλακωμένος από σίδερα και μπάζα σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι, στην Αργολίδα.

Ο άτυχος Ρομά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εξαφάνιση και οι έρευνες

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα σε πυροσβεστική και αστυνομία όταν μία γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές πως ο άνδρας της άργησε να γυρίσει στο σπίτι, ενώ δεν σήκωνε ούτε το κινητό του τηλέφωνο.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Μύλων και Κιβερίου, οι οποίες καρποφόρησαν λίγη ώρα αργότερα.

Η ανεύρεση και ο απεγκλωβισμός

Ο άνδρας, τσιγγάνικης καταγωγής, βρέθηκε καταπλακωμένος σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι, έπειτα από κατάρρευση τμήματος της μεταλλικής κατασκευής.

Στη σημείο έσπευσαν η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας. Στη συνέχεια έφθασε και γερανός για την απομάκρυνση των βαριών σιδερένιων αντικειμένων ώστε να γίνει ο απεγκλωβισμός του άτυχου άνδρα.

Βίντεο από την επιχείρηση

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του anagnostis τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση του άτυχου άνδρα από το παλιό εργοστάσιο της περιοχής.

Αγωνία για την τύχη του

Στο παλιό εργοστάσιο είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός Ρομά, συγγενείς και φίλοι του άνδρα που καταπλακώθηκε, οι οποίοι αγωνιούσαν για την τύχη του.

Η κατάσταση έμοιαζε δύσκολη από την πρώτη στιγμή, ενώ τα αίτια του ατυχούς συμβάντος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

Σχόλια

Exit mobile version