home design 800x400

Ποια τυροκομική μονάδα της Αργολίδας απέσπασε δύο Μεσογειακά χρυσά βραβεία γεύσης

Ο Γιώργος Ρόζης διακρίθηκε με 2 χρυσά βραβεία στα Mediterranean Taste Awards 2022 στο Λονδίνο για την παραδοσιακή Γραβιέρα με τρούφα και μυζήθρα Αραχναίου

Ο Γιώργος Ρόζης από την Αργολίδα διακρίθηκε για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του με 2 χρυσά βραβεία στα Mediterranean Taste Awards 2022 που έγιναν στο Λονδίνο για την παραδοσιακή «Γραβιέρα με τρούφα» και μυζήθρα Αραχναίου.

Συγκεκριμένα το Τυροκομείο Γεώργιος Ρόζης Κ & Σία ΟΕ απέσπασε:

  1. Χρυσό βραβείο Excellent taste για την Γραβιέρα με τρούφα.
  2. Χρυσό βραβείο Excellent taste για την Μυζήθρα Γραβιέρας.

Η διεξαγωγή του διαγωνισμού έλαβε χώρα στις 26-28 Φεβρουαρίου σε Λονδίνο και Βερολίνο και η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τροφίμων – ποτών και της γαστρονομίας.

Το τυροκομείο Ρόζη

Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησής Ρόζη ξεκινά περί το 1951 στο όρος Αραχναίο Αργολίδας (Xέλι) και συγκεκριμένα στο χωριό Αραχναίο του Δήμου Ναυπλιέων.

Εκείνη την εποχή έκανε τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα ο παππούς Γεώργιος Ρόζης δημιουργώντας τις πρώτες βάσεις της σημερινής τυροκομικής μονάδας.

Σήμερα στις σύγχρονες πλέον εγκαταστάσεις του τυροκομείου και σε υψόμετρο 700μ. με πολύ μεράκι και αγάπη στην παράδοση της τυροκομικής τέχνης από γενιά σε γενιά συνεχίζει αδιάκοπα να παρέχει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ικανοποιώντας την επιθυμία για αγνές ελληνικές γεύσεις.

Η επιχείρηση ΡΟΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πληροί όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προϋποθέσεις καθώς και ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO 22000:2005 και HACCP.

Σχόλια

Exit mobile version