home design 800x400

Χαμός με εφοριακούς από την Καλαμάτα που έκαναν ελέγχους στην Αργολίδα – Πήγε να πέσει ξύλο

Καταγγέλλουν προπηλακισμό σε βάρος υπαλλήλων που εκείνη την ώρα τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία σε άλλο νομό.

Εφοριακοί από την Καλαμάτα πήγαν για ελέγχους στην Αργολίδα, όμως δεν φαντάζονταν αυτό που τους περίμενε! Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας και Νήσου Κυθήρων, υπήρξε προπηλακισμός σε βάρος υπαλλήλων της ΔΟΥ Καλαμάτας που εκείνη την ώρα τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Μάλιστα πήγε να πέσει ξύλο, καθώς γίνεται λόγος για αναίτια επίθεση που οδήγησε σε χειροδικία σε βάρος των ελεγκτών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ελεγκτές έρχονται σε αντιδικία με καταστηματάρχες, μέσα σε ένα γενικότερο αρνητικό κλίμα που τροφοδοτείται από την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά τα lockdown στα πλαίσια των μέτρων για τον κορωνοϊό, τα οποία γονάτισαν την αγορά.

Η καταγγελία του συλλόγου

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας και Νήσου Κυθήρων:

«Η όποια κοινωνική αγανάκτηση δεν μπορεί να δημιουργεί φαινόμενα αντιδικίας με υπαλλήλους του κράτους οι οποίοι είναι εντεταλμένοι να προστατεύουν την ίδια την κοινωνία.

Τα μεμονωμένα φαινόμενα προπηλακισμού σε βάρος των υπαλλήλων της ΑΑΔΕ που έχουν κληθεί να εφαρμόσουν του νόμους του κράτους δεν θα κάμψουν το ηθικό και την αποστολή τους.

Το περιστατικό προπηλακισμού που συνέβη στην Π.Ε. Αργολίδος σε βάρος των υπαλλήλων της ΔΟΥ Καλαμάτας που τελούσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία, αποτελεί καταδικαστέα πράξη όχι μόνο κατά των υπαλλήλων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας γιατί οι πολίτες πρέπει να συνδράμουν στην ενίσχυση της νομιμότητας προς όφελος της αποκατάστασης της φορολογικής δικαιοσύνης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καταδικάζει απερίφραστα την άδικη και αναίτια επίθεση χειροδικίας σε βάρος των συναδέλφων μας και καλεί την Διοίκηση της ΑΑΔΕ για λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας των εργαζομένων από τέτοια νοσηρά και κακοήθη φαινόμενα».

Σχόλια

Exit mobile version