Home design

Ανοιχτός σε συνεργασία με Καμπόσο ο Κωστούρος μετά τη δικαστική απόφαση για το χρέος της ΔΕΥΑΝ

Τι απαντά ο δήμαρχος Ναυπλιέων για τα χρέη της ΔΕΥΑΝ προς τη ΔΕΥΑΑΡ-Μ και για την πρόταση του δημάρχου Άργους – Μυκηνών για συνεργασία.

Φωτιές έχει ανάψει η νέα δικαστική απόφαση που αναγνωρίζει πως η ΔΕΥΑ Ναυπλίου οφείλει στη ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών το ποσό των 923.000 ευρώ για τον Βιολογικό Καθαρισμό που εξυπηρετεί και τους δύο δήμους. Για το θέμα έκανε αρχικά δηλώσεις ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ζητώντας να εξοφληθούν τα χρωστούμενα για να μην αναγκαστεί να προβεί σε κατασχέσεις Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος απάντησε δηλώνοντας ανοιχτός σε συνεργασία.

«Το χρέος που αναφέρεται ότι οφείλει η ΔΕΥΑΝ έχει σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο ξοδεύεται στον Βιολογικό των εγκαταστάσεων Νέας Κίου», ανέφερε ο δήμαρχος Ναυπλιέων. Αφού πρώτα σχολίασε σε σχέση με το ύψος του ποσού που επιδικάστηκε, το οποίο είναι μικρότερο από το αρχικό, στη συνέχεια έκανε λόγο για ένα ποσό 6,5 εκατ. ευρώ με το οποίο επιχορηγήθηκε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών για την εξόφληση των χρεών, μεταξύ των οποίων και αυτών του Βιολογικού με ένα ποσό που αντιστοιχεί στα 4 εκατ. ευρώ. Από αυτά τα χρήματα ο κ. Κωστούρος επισήμανε πως στο Ναύπλιο θα πρέπει να αποδοθεί το 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων αναφέρθηκε επίσης στο πλαίσιο και το σκοπό που θα πρέπει να έχει μία συνεργασία ανάμεσα στους δύο δήμους. «Αυτά θεωρώ ότι ο συνάδελφός μου τα σκεφτεί πολύ καλά, τα έχει αποδεχθεί και φυσικά μετά από αυτά αποδέχομαι κι’ εγώ την πρωτοβουλία του να τείνει χέρι φιλίας και συνεργασίας», κατέληξε ο κ. Κωστούρος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δηλώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων για το θέμα:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Υγεία, Ειρήνη και Ομόνοια!
    Χωρίς Ομόνοια ο τόπος είναι καταδικασμένος στην Κλαυθμώνος… 🤣

Exit mobile version