home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Ναύπλιο: Γιατί οι έμποροι ζητούν να αλλάξει ημερομηνία ο μαραθώνιος

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Τη μέρα εκείνη έτσι κι' αλλιώς το Ναύπλιο θα είναι γεμάτο από τους εκδρομείς του Πάσχα.

Για την Κυριακή 17 Απριλίου έχει προγραμματιστεί ο φετινός Μαραθώνιος Ναυπλίου, μετά από προηγούμενες αναβολές λόγω κορωνοϊού. Όμως ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου φαίνεται πως δεν είδε και με τόσο καλό μάτι την ημερομηνία διεξαγωγής η οποία είναι διαφορετική από άλλες χρονιές και πέφτει μία εβδομάδα πριν το Πάσχα, σε μέρα που έτσι κι’ αλλιώς η πόλη θα είναι γεμάτη από κόσμο, όπως λένε οι έμποροι της πόλης.

Με σημερινή επιστολή του ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ζητά με συγκεκριμένα επιχειρήματα, να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου, που έχει προγραμματιστεί για την 17η Απριλίου.

Υπέρ του αιτήματος ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος απέστειλε ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ για το εν λόγω θέμα, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Διάβασα με προσοχή την σημερινή Επιστολή Διαμαρτυρίας του εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου, με την οποία επιστολή ζητείται με ευγένεια και τεκμηριωμένα, να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου, που έχει προγραμματιστεί για την 17η Απριλίου 2022.

Ο εμπορικός κόσμος του Ναυπλίου έχει πληγεί βάναυσα απο την πανδημία και δεν αντέχει να χαθεί μια εργάσιμη Κυριακή, στην οποία ούτως ή άλλως το Ναύπλιο θα είναι γεμάτο και από τους εκδρομείς του Πάσχα, αλλά και από συμπολίτες μας που διαμένουν αλλού και επιστρέφουν για τις γιορτές.

Παρακαλώ λοιπόν, όπως εξετάσετε με προσοχή το δίκαιο αίτημα του συλλόγου και αλλάξετε την καθορισθείσα ημερομηνία διεξαγωγής του Μαραθωνίου».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button