home design

Master Chef: Ο Νικήτας από την Καλαμάτα μαγείρεψε με υλικά από το περιβόλι της γιαγιάς του και πήρε την ποδιά

Το πιάτο που παρουσίασε, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και γευστικά, ήταν αρκετό για να του δώσει τρεις θετικές ψήφους.

Μία θέση στο Bootcamp του Masterchef 2022 κέρδισε με το πιάτο του ο Νικήτας Μπατσικούρας. Ο μάγειρας από την Καλαμάτα ετοίμασε γαρίδες σωτέ με κρουστά από λαλάγγι, συνοδευόμενες από πουρέ καραμελωμένου κουνουπιδιού με μαύρο σκόρδο, κους κους κουνουπιδιού, πίκλα σέλερι και σάλτσα απο τα κεφάλια της γαρίδας.

Το πιάτο που παρουσίασε, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και γευστικά, ήταν αρκετό για να του δώσει τις θετικές ψήφους και από τους 3 καταξιωμένους στον χώρο της μαγειρικής κριτές. Έτσι, εκτός από την πολυπόθητη ποδιά, έλαβε και το εισιτήριο για το Bootcamp, έχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την συνέχεια, που όμως θα γίνει γνωστό προσεχώς.

Ο Νικήτας Μπατσικούρας ανέφερε ότι έχει 6ετή επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της μαγειρικής κυρίως σε καταστήματα της Καλαμάτας, αλλά και με 7μηνο πέρασμα από την Γαλλία. Εκτός από την μαγειρική ασχολείται και με τον χορό διδάσκοντας λάτιν χορούς στη σχολή που διατηρούν με την κοπέλα του στην Καλαμάτα.

Έθεσε ψηλά τον πήχη κάνοντας λόγο από την πρώτη του εμφάνιση για μια θέση στον τελικό με το βλέμμα στο τρόπαιο, ενώ στάθηκε στην αξία της καλής πρώτης ύλης λέγοντας ότι για το πιάτο του χρησιμοποίησε φρέσκια γαρίδα και κουνουπίδι από το περιβόλι της γιαγιάς του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version