home design

Σοκ στην Τρίπολη: Σωριάστηκε στο έδαφος και δεν κουνιόταν – Τον πήραν με φορείο

Ο Βέρχουλστ μετά από μια μονομαχία με τον Σίτο σωριάστηκε στο έδαφος, σε μια στιγμή που έκοψε την... ανάσα. Αποχώρησε με φορείο.

Σοκαριστικές στιγμές διαδραματίστηκαν γύρω στο 57ο λεπτό του αγώνα του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη! Σε μια ανύποπτη φάση, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Βέρχουλστ προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα στον αέρα και ο Σίτο τον βρήκε άθελά του, αλλά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη.

Παρόλα αυτά, ο Βέρχουλστ σωριάστηκε στο έδαφος και δεν κουνιόταν, με τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν άμεσα πάνω του και να καλούν τα ιατρικά επιτελεία να μπουν γρήγορα μέσα, όπως και έγινε.

Ο Βέρχουλστ είχε χτυπήσει και νωρίτερα στο κεφάλι σε μια φάση με τον Κρέσπι, είχε βρεθεί για αρκετά λεπτά στο έδαφος αλλά έδειξε να είναι καλά και συνέχισε να αγωνίζεται. Παρόλα αυτά, λίγη ώρα αργότερα σωριάστηκε στο έδαφος μετά από αυτή την εναέρια μονομαχία με τον Σίτο.

Ο Βέλγος κίπερ αποχώρησε με φορείο, ενώ φάνηκε να του έχει τοποθετηθεί κολάρο. Ας ελπίσουμε τα νέα να είναι καλά για τον έμπειρο τερματοφύλακα, σε μια σοκαριστική στιγμή που τρόμαξε άπαντες…

Ο Βέρχουλστ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία όπως ανέφεραν στην Nova κατά τη διαρκεία του αγώνα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version