home design

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Στον πάγο η χώρα – Ανήσυχοι οι αγρότες στην Αργολίδα

Η κακοκαιρία «Διομήδης» σαρώνει τη χώρα. Χιόνια, βροχές και θυελλώδεις βοριάδες έχουν αποκλείσει αρκετές περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή οι προβλέψεις των μετεωρολόγων κάνουν λόγο για επερχόμενο παγετό, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους αγρότες σε Αργολίδα και Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τη πρόβλεψη για την περιοχή του Άργους, οι θερμοκρασίες τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ενδέχεται να πέσουν και υπό το μηδέν.

Την ίδια στιγμή η κακοκαιρία δεν υποχωρεί και μαζί της παραμένουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα περισσότερα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 9 και στα βόρεια τα 10 μποφόρ. Σε ισχύ παραμένει απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Όσον αφορά τον Αργοσαρωνικό, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ κανονικά γίνονται τα δρομολόγια των πλοίων κλειστού τύπου. Κλειστές παραμένουν, επίσης, οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, πριν την αναχώρησή τους, καλό θα είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων σε πολλές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα οι χαμηλές θερμοκρασίες θα συνεχίσουν και τις επόμενες ώρες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version