home design 800x400

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και όπλα στην Πάτρα

Κατασχέθηκαν πάνω από -300- γραμμάρια ηρωίνης, στιλέτα και πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Χθες (21.12.2021) το πρωί, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση η οικία 55χρονου, όπου μετέβη ένας 57χρονος και αγόρασε μικροποσότητα ηρωίνης έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ανωτέρω μικροποσότητα ηρωίνης καθώς και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 55χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

•             ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -320,2- γραμμαρίων,

•             ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -9,3- γραμμαρίων,

•             -10- ναρκωτικά δισκία,

•             -2- αναδιπλούμενα στιλέτα,

•             -24- πακέτα λαθραίων τσιγάρων,

•             -2- ζυγαριές ακριβείας,

•             -2- κινητά, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων και

•             το χρηματικό ποσό των -950- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Για όσους δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί τι συμβαίνει με την Πάτρα, το φυσικό λιμάνι που ενώνει την Ελλάδα με την Ιταλία εδώ πολλές δεκαετίες: υπάρχει ένα σταθερό κύκλωμα που ενώνει την ιταλική μαφία, πολλές σφραγίδες όπως ‘ndrangeta, camorra, cosa nostra, santa corona unita… με τις αλβανικές παραφυάδες της και κάθε άλλη εθνικότητα που εισάγεται στο σύστημα αξιών, φυσικά και Έλληνες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν το στήσιμο της όλης οργάνωσης ειδικά στον χώρο των μεταφορών, του εμπορίου, της νύχτας και του θεάματος, της διασκέδασης και του αθλητισμού.
    Έχουν μοιράσει τους ρόλους, αλλά ανταγωνίζονται να ελέγξουν την παράνομη αγορά και φτάνουν μέχρι και τη μίσθωση δολοφόνων για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο ανάμεσά τους, δηλαδή ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες, ώστε να προκύψει μια νέα ισορροπία δυνάμεων.
    Η μόνη λύση για την εξάρθρωση της οργανωμένης εγκληματικότητας είναι η ένταση της συνεργασίας των εθνικών αστυνομικών δυνάμεων και η άμεση εμπλοκή της EUROPOL – INTERPOL στον συντονισμό των επιχειρήσεων.

Exit mobile version