home design

Τι ζητά ο Κουτσογιάννης από τον Ανδρουλάκη

«Ο νέος Πρόεδρος έχει πλέον την ευθύνη της επόμενης μέρας για να επιστρέψει η Δημοκρατική παράταξη ως Κίνημα εξουσίας».

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη απευθύνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Λεωνίδας Κουτσογιάννης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η ενότητα ως πολιτική παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δρομολογήθηκε στην πράξη με την προσέλευση στις κάλπες των 270.000 ψηφοφόρων.

Η προοδευτική ταυτότητα για να κάνουμε την παράταξη ελκυστική έχει πολλές ακόμη κρίσιμες πολιτικές «διαδρομές» στις οποίες οφείλουμε, απέναντι στην χώρα συνολικά, στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ & στους πολίτες που μας εμπιστεύονται, να είμαστε ενωμένοι για να είμαστε χρήσιμοι ως ισχυροί.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους για τον πολιτικό πολιτισμό και την συνεισφορά τους στο γιορτινό κλίμα και την μαζικότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την χωρίς αμφισβήτηση νίκη του & στον Γιώργο Παπανδρέου για την ευγενική παραδοχή του αποτελέσματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών για την εθελοντική υποστήριξή τους στις ομολογουμένως πολύωρες & διαδραστικές διαδικασίες μας καθώς επίσης τους Δημάρχους των 4 επαρχιών για την παραχώρηση των δομών-αιθουσών διεξαγωγής των ψηφοφοριών!

Ο νέος Πρόεδρος έχει πλέον την ευθύνη της επόμενης μέρας για να επιστρέψει η Δημοκρατική παράταξη ως Κίνημα εξουσίας, μέσα από συνθέσεις και με ένα σύγχρονο πρόγραμμα που απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τις Ελληνίδες, τους Έλληνες και την χώρα.

Σε ότι με αφορά, στην πράξη θα είμαι μέρος της ενότητας αυτής, όπως πορεύτηκα έως σήμερα. Στην πρώτη γραμμή…»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version