home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πρωτότυπες ιδέες για στολισμό τα Χριστούγεννα στην εορταγορά που ξεκίνησε στο Ναύπλιο

Το bazaar των συλλόγων, των σχολείων και των φορέων θα συνεχιστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Εορταγορά Ναύπλιο (11)

Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα και με πολύ ικανοποιητική την προσέλευση του κόσμου, σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η εορταγορά των Χριστουγέννων στο Ναύπλιο, που φέτος έχει στηθεί στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, πλησίον της Ενδεκάτης.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar που χθες αποσύρθηκε άρον άρον λόγω της κακοκαιρίας, θα λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου, στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για έναν θεσμό ετών, που διοργανώνεται από το Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων και σχολείων.

Χρήσιμες συμβουλές για τους επισκέπτες:

  • Κατά την προσέλευση, θα πρέπει να διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ο ένας από τον άλλο και να τηρούν τους κανόνες υγιεινής.
  • Να λαμβάνουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας και προσωπικής υγιεινής.
    Στις 12.00 μ.μ. σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στον χώρο η κλήρωση των θέσεων.

Να σημειωθεί πως οι ξύλινες κατασκευές προέρχονται από την αντίστοιχη έκθεση αγροτουρισμού της Επιδαύρου, με το δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη να συναινεί στο δανεισμό τους για τη διεξαγωγή της εορταγοράς στο Ναύπλιο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis