home design

Βουνό τα σκουπίδια στο Ναύπλιο

Κωστούρος: Το σπίτι τους και ο χώρος τους συνέχισαν να είναι βρώμικα…

Μπροστά σε ένα βουνό από σκουπίδια βρέθηκαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων στην οδό Τριπόλεως, στο Ναύπλιο. Στο πεζοδρόμιο, παραπλεύρως του δρόμου ήταν πεταμένα κάθε λογής απορρίμματα, ακόμα και έπιπλα.

Αν και ο Δήμος επιλήφθηκε για να καθαρίσει το σημείο, αυτή εικόνα δεν έμεινε ασχολίαστη από το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, προς γνώση και συμμόρφωση.

«Στην οδό Τριπόλεως σήμερα ορισμένοι συμπολίτες μας θεώρησαν ότι με αυτό τον τρόπο πετώντας όλα αυτά τα σκουπίδια πάνω στο πεζοδρόμιο καθάρισαν το σπίτι τους και το χώρο τους. Λάθος μεγάλο λέμε εμείς! Το σπίτι τους και ο χώρος τους συνέχισαν να είναι βρώμικα… Όποιος κατάλαβε ας το εξηγήσει και σε άλλους», επισημαίνει ο κ. Κωστούρος, ξεκαθαρίζοντας πως, «ο μεγάλος αγώνας στην καθαριότητα έχει να κάνει με την αλλαγή νοοτροπίας. Εμείς οι ίδιοι καθορίζουμε το Δήμο και τον τόπο στον οποίο θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε. Οι καθημερινές αναρτήσεις για την δουλειά της καθαριότητας έχουν σαν στόχο να ενεργοποιήσουν το κομμάτι μέσα μας που θέλει να τα κάνει όλα καλύτερα και ομορφότερα».

«Ο αγώνας συνεχίζεται κάθε μέρα μέχρι να μπορέσουμε να σταματήσουμε τέτοιες συμπεριφορές», συμπληρώνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων και καταλήγει: «Είμαστε ο Δήμος της Πρώτης Πρωτεύουσας της Ελλάδας. Οδηγούμε δεν ακολουθούμε».

Φώτο: Dimitris Kostouros
Φώτο: Dimitris Kostouros
Φώτο: Dimitris Kostouros
Φώτο: Dimitris Kostouros
Φώτο: Dimitris Kostouros
Φώτο: Dimitris Kostouros
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version