home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑχαΐα

Αχαΐα: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη πλημμυρίσει αποθήκες, ενώ η επικινδυνότητα του δρόμου είναι ιδιαίτερα μεγάλη

Πολύ σοβαρά τα προβλήματα από την κακοκαιρία δημιουργήθηκαν στη δυτική Αχαΐα. Δρόμοι έγιναν ποτάμια ενώ υπάρχουν αναφορές για πλημμυρισμένες αποθήκες.

Συγκεκριμένα, ο επαρχιακός δρόμος στον οικισμό Καλαμάκι Αγίου Νικολάου Κράλι του δήμου δυτικής Αχαΐας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο λασπωμένο ποτάμι, όπως μαρτυρά η φωτογραφία της Δικηγόρου Αθηνάς Μουγκογιάννη, η οποία επιχείρησε σήμερα, 26 Νοεμβρίου, το πρωί να πάει στη δουλειά της.

ΑΧΑΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ 01

Το πρόβλημα και η επικινδυνότητα είναι πολύ μεγάλη, όπως αναφέρουν στον οικισμό, γιατί πρόκειται για σταυροδρόμι, με μεγάλη κυκλοφορία καθημερινά, το οποίο συνδέει με τη ΒΙΠΕ με την υπόλοιπη Ωλενία. 

Εκτεταμένα όμως είναι και τα πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται σε καλλιέργειες και δρόμους σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης των τελευταίων ωρών.

ΑΧΑΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ 02

Το πρόβλημα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις με θερμοκήπια. Αγρότες και κάτοικοι της δυτικής Αχαΐας, διαμαρτύρονται για μη έγκαιρες παρεμβάσεις του δήμου.
Στο μεταξύ, σε Μποντέικα, Λάππα, Άραξος, Σαγέικα και Λακόπετρα,είναι επιχειρούν τα συνεργεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενώ από τα ξημερώματα, έχουν ενεργοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και οι 6 ιδιώτες – εργολάβοι. Το συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών έχει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αχαΐας, Κώστας Ταπεινός.

Πηγή: tempo24.news

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button