home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Τείχος ανοσίας χτίζουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας

Σε τι ποσοστό έφτασαν οι εμβολιασμοί στο προσωπικό που δουλεύει στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.
Τείχος ανοσίας

Το 20,39% των υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες είναι υπόχρεο σε rapid test, σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά. Σε αριθμούς αυτό μεταφράζεται ότι στην εν λόγω εξέταση υποχρεώνονται οι 207 από τους συνολικά 1.015 υπαλλήλους. Δηλαδή το 80% των υπαλλήλων στις Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν εμβολιαστεί, χτίζοντας σταδιακά ένα ικανοποιητικό τείχος ανοσίας απέναντι στον κορωνοϊό στους χώρους δουλειάς τους.

Τα στοιχεία γνωστοποιήθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, συγκάλεσε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακούς παράγοντες, με αντικείμενο την εξέλιξη της πανδημίας της covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη σύσκεψη, στην οποία συζητήθηκαν η περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης και της εφαρμογής των πρωτοκόλλων εισόδου σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, ζητήθηκε από τους διευθυντές των υπηρεσιών να συστήσουν προς τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους να εμβολιαστούν, αλλά και να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και αποτροπής διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Tα αναλυτικά στοιχεία για τους υπαλλήλους ανά Περιφερειακή Ενότητα -τα οποία μεταβάλλονται κάθε εβδομάδα, με βάση τη ροή των εμβολιασμών ή της νόσησης- μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

screenshot 43

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis