home design

Τι ήθελε το κλιμάκιο της Eurobank σε Άργος, Ναύπλιο, Κόρινθο και Τρίπολη

Ο Γενικός Διευθυντής Commercial Banking της Τράπεζας, Ανδρέας Χασάπης είχε επαφές και συναντήσεις με επιχειρηματικούς πελάτες.

Επίσκεψη κλιμακίου της Eurobank υπό το Γενικό Διευθυντή Commercial Banking της Τράπεζας, Ανδρέα Χασάπη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου σε Άργος, Ναύπλιο, Κόρινθο και Τρίπολη.

Κατά την περιοδεία στην Πελοπόννησο, το κλιμάκιο της Τράπεζας στο οποίο συμμετείχε και ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Eurobank, κ. Πολύβιος Μπαμπίλης, είχε συναντήσεις με επιχειρηματικούς πελάτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους παραγωγής κρασιών, σε συστήματα διαχείρισης ηλιακής ενέργειας και στην παραγωγή λιπασμάτων – ιχθυοτροφών.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων συζητήθηκαν ζητήματα για τη χρηματοδότηση νέων επενδυτικών προγραμμάτων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης, του Αναπτυξιακού, όλων των προγραμμάτων που παρέχουν κοινοτικούς πόρους καθώς και των χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η EUROBANK για τη στήριξη όλων των επιχειρήσεων.

Στόχος της Διοίκησης είναι να καλύψει όλη την Ελλάδα με περιοδείες, επιστρέφοντας στην κανονικότητα των τακτικών συναντήσεων που πραγματοποιούσε με τους πελάτες ανά τη χώρα, προ πανδημίας, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια προτεραιότητα στην οποία η EUROBANK αποδίδει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της, στηρίζοντάς τους στην προσπάθεια αξιοποίησης των ευκαιριών του νέου αναπτυξιακού κύκλου που ξεκινά στην ελληνική οικονομία.

Από σήμερα, Πέμπτη, έως και αύριο, Παρασκευή, το κλιμάκιο ανώτερων στελεχών της Τράπεζας, έχει σειρά συναντήσεων με επιχειρηματικούς πελάτες και στελέχη της Τράπεζας στα Ιωάννινα και στην Άρτα. Στο επίκεντρο της περιοδείας βρίσκονται οι επαφές με τις διοικήσεις επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές και, μεταξύ άλλων, στους κλάδους της γαλακτοβιομηχανίας, των τυροκομικών προϊόντων, της εμφιαλώσεως νερού – αναψυκτικών, της πτηνοτροφίας και της κτηνοτροφίας, με ισχυρή συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και της απασχόλησης, και φυσικά των τοπικών οικονομιών. Τους κ.κ. Κ. Βασιλείου και Α. Χασάπη, συνοδεύει ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, κ. Στέργιος Ράπτης.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, δήλωσε: «Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να καταφέρουν να αξιοποιήσουν την ιστορική ευκαιρία που προσφέρει στην οικονομία μας η διαθεσιμότητα των πόρων από τα κοινοτικά ταμεία. Δεσμευόμαστε πως όχι μόνο στις περιοχές που επισκεφθήκαμε αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα στηρίξουμε κάθε βιώσιμο επενδυτικό σχέδιο, συμβάλλοντας στην εδραίωση μιας διατηρήσιμης ανάπτυξης για όλους».

Κατά την παραμονή τους στις περιοχές που επισκέφθηκαν, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εργαζόμενους στα Business Centers της Τράπεζας, στην Τρίπολη και τα Ιωάννινα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version