home design 800x400

H Παναχαϊκή συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Η ποδοσφαιρική ομάδα έδωσε τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους φοιτητές, κάτι που θα συνεχιστεί και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Σε νέα βάση η συνεργασία της Παναχαϊκής με το Πανεπιστήμιο Πατρών, αφού η ομάδα τακτοποιήσε μια οφειλή προε το Πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα, επισφραγίστηκε η συμφωνία της ομάδας με το εκπαιδευτικό ίδρυμα έτσι ώστε η Παναχαϊκή να χρησιμοποιεί το γήπεδο του πανεπιστημίου για προπονήσεις. Επίσης, η ποδοσφαιρική ομάδα έδωσε τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους φοιτητές κάτι που θα συνεχιστεί και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τακτοποιήθηκε μια οφειλή από το 2016 της Παναχαϊκής προς το Πανεπιστήμιο Πατρών και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις. Η Παναχαϊκή θα μπορεί να χρησιμοποιεί το εξαιρετικό γήπεδο του Πανεπιστημίου για προπόνηση. Εκτός αυτού, ξεκινά μία συνεργασία με το Πανεπιστήμιο σε πολλά επίπεδα με κοινές δράσεις που θα γίνουν γνωστές προσεχώς.

Τον κύκλο των επαφών με φορείς της περιοχής συνέχισε ο Πέτρος Σταθάκης. Το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Πέτρος Σταθάκης συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της ομάδας Αποστόλη Βεντουρή, βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Διαχείρισης και Αξιοποίησης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή κ. Αλέξανδρο Κατσαούνη όπου μεταξύ άλλων επισφραγίστηκε η συμφωνία της ομάδας μας με το εκπαιδευτικό ίδρυμα έτσι ώστε να χρησιμοποιεί το ποδοσφαιρικό τμήμα το γήπεδο του πανεπιστημίου για προπονήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ομάδας μας τακτοποίησε την οφειλή που υπήρχε προς το Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, οι δύο πλευρές εκτός από τη συνεργασία τους για τη χρήση του γηπέδου, συμφώνησαν να προχωρήσουν και στην πραγματοποίηση κοινών δράσεων το προσεχές διάστημα και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Εξάλλου, η Παναχαϊκή έκανε ήδη άνοιγμα προς τη φοιτητική κοινότητα καθώς στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Γαστούνης έδωσε τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους φοιτητές κάτι που θα συνεχιστεί και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα (28/11)».

Σχόλια

Exit mobile version