home design 800x400
home design 1170Χ320

Φιλιατρά: Έκλεψαν το περίπτερο και μετά πήγαν στο σχολείο για να κοιμηθούν

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ τα κλοπιμαία επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.
Απόφαση για κλειστά σχολεία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Φιλιατρά, όταν δύο άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία νωρίτερα τα ξημερώματα είχαν διαρρήξει ένα περίπτερο στην πλατεία της πόλης, πήγαν στο Παλαιό Λύκειο Φιλιατρών (το κτήριο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νέο σχολικό συγκρότημα, όπου στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο Φιλιατρών) για να… ξεκουραστούν!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας όταν μαθητές παρατήρησαν ότι σε αίθουσα του παλαιού λυκείου υπήρχε άγνωστος αριθμός ατόμων μέσα. Οι μαθητές ειδοποίησαν τον διευθυντή του Λυκείου και αυτός με τη σειρά του τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ν. Φρούσο. Ο κ. Φρούσος ειδοποίησε την Αστυνομία και πήγαν στο σχολικό συγκρότημα, όπου στο μεταξύ, οι μαθητές είχαν περικυκλώσει το κτήριο για να μην φύγουν τα άτομα τα οποία βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν σε αυτό βρήκαν τα δύο νεαρά άτομα τα οποία και συνελήφθησαν, ενώ στο σημείο βρέθηκαν μια σακούλα με περίπου 30 πακέτα τσιγάρα και χρηματικό ποσό, τα οποία τα ξημερώματα της Δευτέρας είχαν κλαπεί από το περίπτερο.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ τα κλοπιμαία επεστράφησαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis