home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αιχμές Κωστούρου για Άργος: Η κόντρα ΔΕΥΑΝ και ΔΕΥΑΑΡΜ χρησιμοποιείται για να καλύψει άλλα προβλήματα

«Δεν γίνεται η ΔΕΥΑΝ η οποία διαχειρίζεται χρήματα των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων να πληρώσει μόνο και μόνο επειδή κάποιοι φέρνουν τιμολόγια», είπε ο δήμαρχος Ναυπλιέων (Βίντεο).

Στο θέμα των υπέρογκων χρεών της ΔΕΥΑ Ναυπλίου προς τη ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών αναφέρθηκε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, αφήνοντας αιχμές για την έλλειψη συνεννόησης και τη γενικότερη στάση που τηρεί το Άργος στη κοινή διαχείριση του Βιολογικού Καθαρισμού.

Όπως υπογράμμισε «Τα δικαστήρια δεν έχουν τελεσιδηκίσει γιατί δεν έχει καταστεί μέχρι σήμερα δυνατόν να τεκμηριωθεί το ακριβές ποσό που οφείλει η ΔΕΥΑ Ναυπλίου στην ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών». Και συμπλήρωσε: «Πόσα είναι τα χρήματα; Δεν γίνεται η ΔΕΥΑΝ η οποία διαχειρίζεται χρήματα των δημοτών του Δήμου Ναυπλιέων να πληρώσει μόνο και μόνο επειδή κάποιοι φέρνουν τιμολόγια». Πάνω σε αυτό πρόσθεσε πως «όταν γίνει αυτό, μένει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Ο κος Κωστούρος μίλησε ακόμα για τα πληθυσμιακά κριτήρια που έθεσε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, για τη ρύπανση στον Αργολικό κόλπο από τον Βιολογικό Καθαρισμό κ.α.

«Όσο δεν κάθονται κάποιοι στο τραπέζι να φτιάξουν τους όρους και τις συμβάσεις μέσα από τις οποίες θα λειτουργούν θα είναι έτσι και θα λειτουργεί ως εργαλείο από ορισμένους για να δημιουργούν πόλωση και να καλύψουν δικά τους πράγματα», τόνισε.

«Δυστυχώς αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι η κόντρα αυτή χρησιμοποιείται για να καλύψει άλλα προβλήματα τα οποία υπάρχουν και όχι για να λύσει τα προβλήματα των δύο ΔΕΥΑ», κατέληξε ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη δήλωση Κωστούρου:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis