home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θανάσης Πετράκος: «Οι οργανώσεις των σταφιδοπαραγωγών δεν πρέπει να “τσιμπήσουν” στην απάτη του Λιβάνου»

Το μόνο που φοβούνται όλες οι κυβερνήσεις είναι οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις, τονίζει ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου
απεργία

Σε δηλώσεις προέβη ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου” Θανάσης Πετράκος σε σχέση με το συλλαλητήριο των σταφιδοπαραγωγών που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα, αλλά και τις αντιδράσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο περιφερειακός σύμβουλος τονίζει στην ανακοίνωσή του:

«Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Λιβάνου για τη σταφίδα εν όψει του σημερινού συλλαλητηρίου των σταφιδοπαραγωγών στην Αθήνα αποδεικνύει τα εξής:

1. Το μόνο που φοβούνται όλες οι κυβερνήσεις είναι οι αγώνες και οι κινητοποιήσεις. Συνεπώς αν είχε γίνει πιο νωρίς το συλλαλητήριο όπως είχα επιμόνως προτείνει θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα σήμερα.

2. ΟΜΩΣ η εξαγγελία ότι ΘΑ στείλει τώρα επιστολή στην ΕΕ και θα ζητάει να εγκριθεί πρόγραμμα απόσυρσης !!! είναι προσχηματική και επιδιώκει να κερδίσει και άλλο χρόνο για να μην γίνει τίποτα. για αυτό οι οργανώσεις των σταφιδοπαραγωγών δεν πρέπει να “τσιμπήσουνστην απάτη του Λιβάνου.

Το ανυποχώρητο αίτημα πρέπει να είναι ΕΝΑ αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός να υπογράψει και να σωθούν 10 εκατομμύρια για την απόσυρση. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που έχει σταφίδα άρα μπορεί να ασκήσει μονομερή πολιτική αφού μάλιστα ο πολιτικός εγκληματίας υπουργός παραδέχτηκε επιτέλους χθες το βράδυ ότι το φετινό πρόβλημα της σταφίδας οφείλετε στον κορωνοϊό.

3. Επιπλέον η χθεσινή του εξαγγελία επιβεβαιώνει τις ευθύνες του ίδιου του Λιβάνου και συνολικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι είναι πολιτικοί εγκληματίες και νεκροθάφτες της σταφίδας. και αυτό πρέπει να το πληρώσουν. πολιτικά πολύ βαριά.

4. Τέλος χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο τις βαρύτατες ευθύνες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη για την καταστροφή του ιστορικού και εμβληματικό προϊόντος της μαύρης σταφίδας οφείλουμε όλοι οι σταφιδοπαραγωγοί και η αντιπολίτευση να απαιτήσουμε την αποπομπή του Λιβάνου διότι εκτός από πολιτικός νεκροθάφτης της σταφίδας χθες παραδέχτηκε ότι είναι και πολιτικός απατεώνας.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis