home design 800x400

Η αγωνία του επωνύμου για το κλεμμένο laptop με τα πολύτιμα αρχεία

Του διέρρηξαν το σπίτι και έδινε όσα κι όσα για να πάρει πίσω τον χαμένο υπολογιστή

Στιγμές αγωνίας πέρασε επώνυμος της Πελοποννήσου, μέχρι να βρει το laptop που έκλεψαν οι δράστες οι οποίοι διέρρηξαν το σπίτι του στα περίχωρα της πόλης που δραστηριοποιείται.

Ανάμεσα στα κλεμμένα αντικείμενα ήταν και ο υπολογιστής με σημαντικά αρχεία, τα οποία δεν έπρεπε να πέσουν στα χέρια άλλων.

Οι δράστες βέβαια δεν γνώριζαν το πολύτιμο περιεχόμενο του laptop, καθώς το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να κλέψουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Όμως αυτό δεν το γνώριζε το θύμα της κλοπής και εξάλλου δεν θα μπορούσε να ξέρει σε ποιά χέρια θα κατέληγαν τα ψηφιακά αρχεία μετά την κλοπή.

Οι μέρες περνούσαν και ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έτοιμος να πληρώσει όσα κι όσα (κάποιες χιλιάδες ευρώ διέρρευσε) για να πάρει πίσω τις κλεμμένες συσκευές ή τουλάχιστον τον υπολογιστή του.

Το δικαιολογημένα σκυθρωπό του πρόσωπο φωτίστηκε, όταν τρεις μέρες μετά την διάρρηξη δέχθηκε τηλεφώνημα από την αστυνομία. Οι δράστες είχαν συλληφθεί και το laptop επέστρεφε στον ιδιοκτήτη του.

Σχόλια

Exit mobile version